Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Zdrowia, szczęścia i nartowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Najlepszego. Żebyś co roku w zdrowiu śmigał na swoich dechach do upadłego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Oj... spóźnione życzenia i wszystkiego najlepszego również ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 ja też nie popisałem się refleksem , więc spóźnione , ale serdeczne : STO LAT !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 no to ja niczym ostatni maruder, ale za to szczerze - Najlepszego Michale !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 To ja chyba będę ostatni z Życzeniami - wszystkiego dobrego, dużo, duże togo co najbardziej potrzeba - mozesz sam wybrać Jako usprawiedliwienie spóźnienia dodam, że czasie życzeniowym....byłem na nartach i nie korzystałem z neta a co za tym idzie z forumu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Jeszcze raz WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za życzenia Na piwo zapraszam 1 kwietnia (i to nie jest Prima Aprilis, ani nie będzie "Ostatnia Wieczerza") do Karczmy "Biały Potok" pod samiuśkimi Tatrami. Nartowanie na Górze też oczywiście wchodzi w grę pzdr Michał (Misal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi