andrzejd69 Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 witam wszystkich i pozdrawiam jestem nowicjuszem na forum na nartach śmigam od dzieciaka z przerwą [ 10 lat ] chyba zwariowałem, bo przecież dzień bez nart to dzień stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Vitaj:) na forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Witaj na forum!!! Witam w imieniu narciarzy rekreacyjnych,jak ja. Są tu eksperci i pensjonariusze - dla każdego coś miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Narciarz "z Nizin" wita również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Pozytywinie Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Małopolska wita:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Zagłębie wita również !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 ooo chyba sonsiod Soczka:D Witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Witaj w odpowiednim gronie ! [...] chyba zwariowałem, bo przecież dzień bez nart to dzień stracony Kiedyś nawet stworzyłam poemat, krótki a treściwy: Świat bez nart jest ..... (nic nie) wart I tylko wśród podobnych szaleńców można się za niego spodziewać uznania... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 ooo chyba sonsiod Soczka:D Witamy na forum! No tak wygląda na ziomala, chyba nawet raz się widzieliśmy na live, ale bez nart Cześć Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Strzałeczka z żółwikiem (bo tak wygodniej w rękawicach narciarskich) Welcome on board pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Witam i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 ....chyba zwariowałem, bo przecież dzień bez nart to dzień stracony Witaj! My mamy ten sam problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
321jaca Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 20 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 re Maria gdyby moja żona tworzyła takie poematy to bym był szczęśliwy ale i tak jestem bo jak ładnie napisałaś świat bez nart [nic nie] wart pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Witaj w grupie :-) bardzo pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Cześć ,witaj w klubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Kujawy tyż witają Narciarz "z Nizin" wita również. "z Nizin" to ja jestem, Ty to raczej góral "niskopienny":D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 No to wpadłeś jak śliwka w kompot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi