ARI Napisano 17 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Masz rację - same przyjemności i jeszcze im za to płacą :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Sluzbowo fajną masz służbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maka11 Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 ja tak tylko skromnie ale moze sie komus to przyda to jakis statystyk kilka jednodniowych wypadów na Harrachov tak samo szrenica i swieradów zdrój - bo niedaleko mieszkam a z dalszych wedrowek to śnieżnica na weekend nic zagraniczego - z kasa w tym roku kiepsko bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Liczba 100 w moim profilu to przyblizona liczba, dokladnie nie jestem w stanie policzyc ale było mniejwiecej tak: koniec wrzesnia - 5 dni na Molatlu z sekcja narciarska polowa października - szalenstwo 1 raz w zyciu na Skrzycznem tak wcześnie po niespodziewanych opadach sniegu 3 dni koniec października - 4 dni na Moltalu z sekcja narciarska okolice 11 listopada i znowu opady sniegu u nas - jazda na Białym Krzyżu otwarcie sezonu jibowego polowa listopada - 5 dni na Moltalu z sekcja narciarska grudzien - pare wyjazdow na narty dla przyjemnosci Żar, Szczyrk koniec grudnia - Kurs na pomocnika styczen - polowa marca - praca w Szczyrku jako instruktor, treningi, wyjazdy na zawody - jedyne 4 dni przerwy w tym okresie (obowiazki na uczelni) polowa marca - Bad Kleinkirsien z rodzina na 5 dni koncowka marca - pare dni na ostatkach sniegu w Szczyrku - freestyle 11 kwietnia - wyjazd na testy ntn Maso Corto - 5 dni plany - majowka na Moltalu razem z sekcja narciarska - 5 dni? Podsumowywujac dla mnie sezon zycia, zobaczyłem pare nowych miejsc, nauczyłem sie paru nowy trickow na hopie, podciognołem umiejetności na tyczkach i zrobiłem uprawnienia SITN. Mam nadzieje że kolejny bedzie lepszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Sezon niezwykle udany -64 dni na nartach -oczywiście na karnecie sezonowym za 510 e - 1 dzień "nartowania" wyszedł około 8 euro - w tym roku padło na Salzburgerland-początek dość niespodziewanie już 24.10 i to nie na lodowcu ,tylko w moim ulubionym Schladming-Dachsteinie,który odwiedziłem w sumie 28 razy-ostatni raz tydzień temu 13.04.Poza tym jeździliśmy : KItzsteinhorn 5 dni Saalbach-Hinterglemm 13 dni Obertauern 1 dzień Zillertal Arena 2 dni KItzbuehel - 2 dni Flachau - 5 dni Zauchensee - 5 dni Katschberg - 1 dzień Grosseck-Speireck - 1 dzień Fanningberg - 1 dzień W przyszłym sezonie najprawdopodobniej czas na Tyrol-trzeba skorzystać z długo oczekiwanej sezonówki na ten land Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2010 Mój sezon 2009/2010 Sezon zapiszę w swojej historii, jako wyjątkowy. Zacząłem jazdę 17 października ! w Tatrach Bielskich w Strednicy. Warunki były dobre i zima wtedy była przez parę dni piękna. 13 października zrobiłem parę zdjęć z Zakopanego, które ukazały się w galerii skionline, aby spragnieni zimy mogli zobaczyć ten zimowy, pogodowy epizod. Potem miło wspominam spotkanie Forum w Sihelnem - galeria zdjęć Z czysto narciarskich spraw, odnotowuję z dużym plusem powstanie nowej trasy w Czorsztyn Ski, gdzie dobrze mi się jeździło wiele razy. Koniec sezonu, jak zwykle we wspaniałych warunkach narciarskich na Kasprowym, z ostrymi zjazdami z Beskidu, w prawdziwie alpejskiej scenerii. W ekwipunku narciarskim bardzo przydatna okazała się zakupiona torba Hot Gear Bag, która nie ma nic wspólnego z niepotrzebnymi gadżetami. Na koniec najważniejsze - udało się odjechać bogaty sezon bez kontuzji!, za co podziękowania... wiadomo gdzie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2010 A więc ja sezon tez zaliczyłem "wyjątkowy". Wyjątkowo pechowy (w większości własna głupota) bo kolano do teraz nie do końca sprawne. Wyjątkowo szczęśliwy, bo zapowiadało się bez nart wogóle, (pauza była cały listopad, grudzień i prawie cały styczeń), a w sumie byłem około 20 razy. 20 razy - a nie 20 dni, bo poza jednym przypadkiem, w kolejnych nie dopuszczałem do jazdy dłuższej niż max 4 - 4,5 godz. I maksymalnie 2 - 3 razy w tygodniu. Z samej jazdy, coś się tam poprawiło, czegoś świadomość mam większą. Ale niedosyt duży. Do kolejnego białego - aby szczęśliwszego inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 2 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2010 18 18 dni na nartach: Wisła Nowa Osada, Szczyrk, Saalbach-Hinterglemm-Leogang ("jedwabiście", i w końcu coś innego niż Val di Sole, w przyszłym sezonie powtórka albo Skiwelt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi