eqiupe Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Witam! Miałem niezłego dzwona na nartach i strasznie poobijałem udo. Myślałem że jest wszystko ok pojechałem mimo bólu w weekend na narty. Jeździć mogę ale jak posiedzę i potem wstaję to czuję ból w okolicy kolana. Jak to rozchodzę to jest ok, a kolano wydaje się być stabilne. Nie wiem czy to promieniuje ten poobijany mięsień czy uszkodziłem więzadła Szukam jakiegoś dobrego ortopedy w okolicach Bielska białej który zrobi USG i powie co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Witam! Miałem niezłego dzwona na nartach i strasznie poobijałem udo. Myślałem że jest wszystko ok pojechałem mimo bólu w weekend na narty. Jeździć mogę ale jak posiedzę i potem wstaję to czuję ból w okolicy kolana. Jak to rozchodzę to jest ok, a kolano wydaje się być stabilne. Nie wiem czy to promieniuje ten poobijany mięsień czy uszkodziłem więzadła Szukam jakiegoś dobrego ortopedy w okolicach Bielska białej który zrobi USG i powie co jest grane. Współczuję Ci tej nie pewności.:eek: Niestety ja nic konkretnego nie wiem,ot piszę żeby wątek się nie schował. Coś mi się zdaje,że w Osieku jest jakiś dobry specjalista.Może się nie mylę Chyba SB ma jakiś namiar. Jak się nie odezwie to napisz do niego na PM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Coś mi się zdaje,że w Osieku jest jakiś dobry specjalista.Może się nie mylę Chyba SB ma jakiś namiar. W Malcu, ale to po sąsiedzku;) Doktor Pająk(chirurg ortopeda) tam ma prywatną praktykę. We wtorki przyjmuje od 15:30 "z marszu"- czyli przychodzi się bez umówienia. Szukam jakiegoś dobrego ortopedy w okolicach Bielska białej który zrobi USG i powie co jest grane. To lekarz decyduje czy potrzebne USG czy nie:cool:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 USG czy raczej rezonans? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 18 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Byłem dziś u lokalnego chirurga który stwerdził że mam ponaciągane więzadła ale kolano jest stabilne i trzeba troszkę czasu aż dojdzie do siebie. Mówi że USG nie jest narazie konieczne. Tak że zobaczymy może faktycznie tylko ponaciągałem bo jeździłem w weekend dość ostro na nartach (na Mistrzostwach Polski Instruktorów na 2 bramki przed metą miałem czas na pierwszą 10 ) Miejmy nadzieję, że będzie dobrze bo bez nart to nie widzę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Miejmy nadzieję, że będzie dobrze bo bez nart to nie widzę życia No,no!!! Bez takich tekstów bo to brzmi groźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 (na Mistrzostwach Polski Instruktorów na 2 bramki przed metą miałem czas na pierwszą 10 ) ale na jedną bramkę przed metą już tylko DNF ? jak boli tylko w trakcie rozchodzenia a w trakcie wysiłku już nie to raczej powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi