hyundai85 Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Witam. W ten piatek wybieram sie na narty do wloch, z tej racji chce kupic sobei nowe nart bo stare maja juz spooooro lat, szukam czegos w granicach 800-1300 zł, nie koniecznie musza byc nowe z najnowszej kolekcji, moga byc nawet po jednym sezonie czy nawet 2, oby wdobrym stanie. Ogolnei jestem z okolic lublina ale bede suzkal jakichs nart w warszawie, pewnie tuz przed odjazdem wiec jak ktos ma namiary albo nie ma co robic i ma ochote posiedizec troche na allegro to tez bym prosil o pomoc o to moje "parametry" 1. M 2. Wiek- 25 3. Waga - 85 4. Wzrost - 181 5. Na nartach jezdze regularnie juz od jakichs 15 lat, 1-3 razy w sezonie 6. umiejetnosci tak na ok 7?? ciezko mi okreslic, jazda po czernowych/czarnych trasach nie sprawia mi problemu, taksamo jazda po nieprzygotowanych stokach, czy nawet kilkumetrowe skoki na szikich skoczniach, 7. Buty flex ok 60-70 8. Poszukujeczegos uniwersalnego, ogolnei lubie sobie "przyciac kreche" jak i pojezdzic szybkimi skretami. Msyslalem nad nartami typu race ale to sa chyba zbyt sprecyzowane, pod jeden styl narty a ja potrzebuje czegos takiego do wszystkiego, o ile to mozliwe. Nie stac mnie jeszcze na kupno kilku par doroznych stylow jazdy. Do tej pory jezdzilem na starych head`ach dla poczatkujacych wiec ciezko mi cos powiedziec odnosnie nart które uzywalem, myslze ze co bym teraz nei wzial to i tak bedzie lepsze Prosze o szybki odp., wzkazane nawet linki do stron, sklepow (lublin, warszawa) bo zostalo mi mi tylko 2 dni, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 witaj wiec tak szybko i precyzyjnie narty z grupy allround długość 170-175cm modele godne polecenia fischer progressor 8+ rossignol zenith 6,5 ambitnie 9 elan spedwave 10 dynastar contact atomic sx11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Choć jak się to mówi co jest do wszystkiego to jest do niczego, ale jak kolega Bugajson zaproponował z tych wybieraj, chyba że lubisz skręt krótki to Racecarver ma Elana SLX 165 - wyścigowa maszyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi