Pantherka Napisano 19 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 No i co szanowne grono, nikt nie ma ochoty na kawę lub bombardinio za 110 euro plus karnet gratis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 No i co szanowne grono, nikt nie ma ochoty na kawę lub bombardinio za 110 euro plus karnet gratis? dorzuć bonusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 19 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 dorzuć bonusa! Poczekam najpierw na konkretnie zainteresowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Relacja po powrocie : wyjazd bardzo udany, skipass sprzedany od ręki na miejscu sympatycznym ludkom z Tych. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Relacja po powrocie : wyjazd bardzo udany, skipass sprzedany od ręki na miejscu sympatycznym ludkom z Tych. Dzięki i pozdrawiam. Wszystko dzięki mnie:p, bo zadbałem aby temat nie umarł, za co zostałem zje... no bo jak to nazwać: Widzę że cytat został wykrojony z całosci aby sprowokować bezsensowną duskusję...ple...ple... ale nie ważne, ważne że wszystko się udało, kawusię postawisz i będzie ok! aha, jak by co to dzisiaj po południu-wczesnym wieczorem jestem w Katowicach;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Dzięki Tobie faktycznie temat nie umarł ale też efektu nie przyniósł, natomiast sama sprzedaż to zasługa mojego wygadanego męża :-) więc na kawę wybiorę się dzisiaj z nim. Serdecznie pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Dzięki Tobie faktycznie temat nie umarł ale też efektu nie przyniósł, natomiast sama sprzedaż to zasługa mojego wygadanego męża :-) więc na kawę wybiorę się dzisiaj z nim. Serdecznie pozdrawiam. zuch dziewczyna:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 zuch dziewczyna:D:D:D zuch mąż :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 zuch mąż :D:D No i ma gadane:cool:, pewnie nie omieszka z tego daru skorzystać w innych okolicznościach - kontaktach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 No i ma gadane:cool:, pewnie nie omieszka z tego daru skorzystać w innych okolicznościach - kontaktach;) Pewnie tak... ale na szczęście zawsze w słusznej sprawie i bez podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Pewnie tak... ale na szczęście zawsze w słusznej sprawie i bez podtekstów Zuch Mąż, a... Żona... też, chyba nie zostaje w tyle:D:D:D Brawo Katowice, Brawo Pantherka!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi