Pantherka Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Na wstępie witam się z wszystkimi, właśnie nieśmiało dołączyłam do grona Ski-forumowiczów i od razu przystępuję do rzeczy : mam do odsprzedania skipass całodniowy dla osoby dorosłej, ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010. do odbioru na miejscu ponieważ dopiero tam go dostanę od osoby wynajmującej kwaterę. Sprzedaję z powodu rezygnacji mojego znajomego z wcześniej wykupionego w biurze podróży wyjazdu. Całość już opłacona i nie ma możliwości zwrotu opłaty od organizatora. No i najważniejsze, cena obowiązująca w w/w terminie to 156 euro, ja odstąpię za 110,00 a dla szczególnie miłego forumowicza bądź miłej forumowiczki "promocja" - oddam za 100 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 mam do odsprzedania skipass całodniowy dla osoby dorosłej.... Chyba chodzi o karnet 6 dniowy, bo całodniowy za 156 e to nawet na Kasprowym takich cen nie mają:eek:, nie mniej jednak propozycja ciekawa i bezpieczna, jeśli ktoś się wybiera w tym terminie to wymienicie telefony i na miejscu odkupi od Ciebie ten karnet za 90 tak?.... 90 e tam stało napisane z tego co pamiętam;), a dla milucha 80, dobrze kojarzę ,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Chyba chodzi o karnet 6 dniowy, bo całodniowy za 156 e to nawet na Kasprowym takich cen nie mają:eek:, nie mniej jednak propozycja ciekawa i bezpieczna, jeśli ktoś się wybiera w tym terminie to wymienicie telefony i na miejscu odkupi od Ciebie ten karnet za 90 tak?.... 90 e tam stało napisane z tego co pamiętam;), a dla milucha 80, dobrze kojarzę ,prawda? Myślę,że za mój urok osobisty jest wart upustu do 70e Czy jest ktoś za a nawet przeciw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Myślę,że za mój urok osobisty jest wart upustu do 70e Czy jest ktoś za a nawet przeciw . Ja jestem przeciw, bo Ty akurat wyglądasz jak reklama dobrobytu i nie wypada Ci się handlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 15 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Chyba chodzi o karnet 6 dniowy, bo całodniowy za 156 e to nawet na Kasprowym takich cen nie mają:eek:, nie mniej jednak propozycja ciekawa i bezpieczna, jeśli ktoś się wybiera w tym terminie to wymienicie telefony i na miejscu odkupi od Ciebie ten karnet za 90 tak?.... 90 e tam stało napisane z tego co pamiętam;), a dla milucha 80, dobrze kojarzę ,prawda? Widzę że cytat został wykrojony z całosci aby sprowokować bezsensowną duskusję... Napisałam że jest całodnioy ważny w terminie od 10.04.2010 do 17.04.2010. No nie wiem, ale dla mnie jest to jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Wybacz Chłopakom, idzie wiosna i muszą sobie czymś poprawić humor:D Akurat padło na ten wątek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 15 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Wybacz Chłopakom, idzie wiosna i muszą sobie czymś poprawić humor:D Akurat padło na ten wątek:D Rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Widzę że cytat został wykrojony z całosci aby sprowokować bezsensowną duskusję... Napisałam że jest całodnioy ważny w terminie od 10.04.2010 do 17.04.2010. No nie wiem, ale dla mnie jest to jednoznaczne. Dla jednych jasne, a dla innych nie, przy karnetach wielodniowych nie występuje raczej pojęcie karnetu całodziennego, a tylko się ciesz że odpisałem bo pewnie by już temat przepadł, a tak jest dalej na liście:rolleyes:. Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 :Deee.. ja to kiedyś chciałem kupić całodobowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 15 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 (edytowane) Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! Tak jest "proszę Pana" Edytowane 15 Marzec 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 15 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji![/b] Tak jest "proszę Pana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 wielodniowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 ciesz że odpisałem bo pewnie by już temat przepadł, a tak jest dalej na liście:rolleyes:. "Negocjując" cenę miałem ten sam zamiar. Ożywić wątek żeby nie umarł po jednym czy dwóch postach. Niestety nie mogę być zainteresowany odkupieniem tego karnetu. Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) no to podbijamy szkoda byłoby żeby się skipasik zmarnował później weźniemy prowizje Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! Edytowane 16 Marzec 2010 przez nexcom retusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 no to podbijamy szkoda byłoby żeby się skipasik zmarnował później weźniemy prowizje Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! Bardzo dziękuję za podbijanie jeśli do tego przyniesie skutek to w ramach rekompensaty prowizja pewna, a przynajmniej kawa na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 (edytowane) Bardzo dziękuję za podbijanie jeśli do tego przyniesie skutek to w ramach rekompensaty prowizja pewna, a przynajmniej kawa na stoku Ale nie dodałaś że w Livigno:D hihihih ps. i juz masz temat na glownej stronie w 10 najchetniej czytanych. Edytowane 17 Marzec 2010 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Bardzo dziękuję za podbijanie jeśli do tego przyniesie skutek to w ramach rekompensaty prowizja pewna, a przynajmniej kawa na stoku Kawa, be. Bombardino,cacy Kosztuje tyle samo. Ale różnica jest taka,że kawą to można u nas się wykpić. A Bombardino to tylko w republice makaroni-italjani można postawić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Kawa, be. Bombardino,cacy Kosztuje tyle samo. Ale różnica jest taka,że kawą to można u nas się wykpić. A Bombardino to tylko w republice makaroni-italjani można postawić :D:D no to figo masz zaproszenie na Bombardino do makaronów a przy okazji możesz odkupić od koleżanki skipass:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 (edytowane) to trzeba zmienić tytuł kup skipass bombardinio z koleżanką gratis w tym wypadku trzeba będzie pewnie licytacje zrobic ze względu na dużą ilość chetnych Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! Edytowane 18 Marzec 2010 przez nexcom ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 18 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 to trzeba zmienić tytuł kup skipass bombardinio z koleżanką gratis w tym wypadku trzeba będzie pewnie licytacje zrobic ze względu na dużą ilość chetnych Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! Noooo, moi drodzy - bombardinio w Livigno ok ale z tą koleżanką gratis...?! :eek: ja protestuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Jak bombardino w Livigno to tylko pod wyciągiem nr 17. Pod kościołem San Rocco. Po stronie Carosello. Lepszego w całym Livigno nie ma - wzmacniane koniaczkiem.. Polecam. A i zapiekane Livignasy są super na przekąskę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 (edytowane) Noooo, moi drodzy - bombardinio w Livigno ok ale z tą koleżanką gratis...?! :eek: ja protestuję! ciiii....... Pantherka.... nie wiesz jak "to się robi" .... jak będzie po wszystkim zrobi się gwiazdkę * napisze jakieś sprostowanie i rozejdzie się po kościach grunt to dobrze sprzedać jeszcze raz : Więc jeszcze raz do wzięcia karnet ważny w całej dolinie w Livigno w terminie od 10.04.2010. do 17.04.2010(6 dni) cena wywoławcza 110 e do negocjacji! + bombardinio z koleżanką* na stoku gratis Edytowane 18 Marzec 2010 przez nexcom podbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherka Napisano 18 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 ciiii....... Pantherka.... nie wiesz jak "to się robi" .... jak będzie po wszystkim zrobi się gwiazdkę * napisze jakieś sprostowanie i rozejdzie się po kościach grunt to dobrze sprzedać Ja się dopiero uczę zwyczajów forumowych i widzę, że to głębokie żródło wiedzy z którego będę czerpała pokornie naukę ...jeszcze mam parę rzeczy tematycznie związanych do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 ...jeszcze mam parę rzeczy tematycznie związanych do sprzedania "bombardinio z koleżanką* na stoku gratis" co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 "bombardinio z koleżanką* na stoku gratis" co jeszcze? Nie "co jeszcze?" .........,tylko bezcenne Jak bombardino w Livigno to tylko pod wyciągiem nr 17. Pod kościołem San Rocco. Po stronie Carosello. Lepszego w całym Livigno nie ma - wzmacniane koniaczkiem To prawda ,że ten napój w różnych miejscach różnie smakuje. Warto znać dobre mety gdzie dają dooooooooooobre Bombardino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi