griu Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 Kochani, wysłałem ankietę i wygrałem takie coś: "Witam, gratulujemy wygranej w konkursie ‘Głosowanie na najlepsze ośrodki narciarskie 2009/10’. Nagroda Karta dzienna na wyciąg orczykowy Gubałówka - Polana Gubałówki http://pkl.pl/ wraz z jednym wyjazdem KLT Gubałówka. Wartość karty na wyciag orczykowy to 60 zł. Do wykorzystania w obecnym sezonie narciarskim. Karnety czekają na Państwa w kasie pod wyciągiem. Wystarczy podać imię i nazwisko oraz okazać dowód osobisty. Regulamin konkursu: http://narty.onet.pl/0,5436,konkurs.html Proszę o podanie imienia i nazwiska." Żaden blef- jestem starym narciarzem, ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę, ale jeśli ktoś w potrzebie- to oddam- trzeba tylko podać na mojego maila imię, nazwisko i numer dowodu- a to zgłoszę w kasie. Nagroda do odbioru w kasie pod Gubałówą. Podaję maila: griu@tlen.pl POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 jestem starym narciarzem, ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę Leże i kwiczę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 jestem starym narciarzem, ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę Jest nas już trzech w takim razie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Ja jestem młody narciarz;) i poproszę. Zawsze można poleżakować na Gubałówce i popatrzeć na te widoki z góry, plus parę razy skręcić na nartach. Ostatnio to nawet gigant ustawili i TVN miał swoje zawody. Wygrała Anita Werner, która nieźle wymiata. A może jakieś zawody we free będą - wtedy to już naprawdę warto się tam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Ja jestem młody narciarz;) i poproszę. Zawsze można poleżakować na Gubałówce i popatrzeć na te widoki z góry, plus parę razy skręcić na nartach. Ostatnio to nawet gigant ustawili i TVN miał swoje zawody. Wygrała Anita Werner, która nieźle wymiata. A może jakieś zawody we free będą - wtedy to już naprawdę warto się tam wybrać. Jak zwykle jeśli chodzi o Zakopane, to w Twoim wypadku ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę, ale jeśli ktoś w potrzebie- to oddam Leże i kwiczę:D:D Jest nas już trzech w takim razie :D:D to jest nas 4 ale nie przesadzajmy bo się ludzie zrażą od razu przypomina mi się scena z kultowego MISIA : [Do węglarzy podchodzi łysy Paluch] Tatuś Tradycji: Stasiek! Tyś się na Amerykana zrobił! Kojak? W tym filmie tak się ciebie stało? Paluch: Nieee. W teatrze... Tatuś Tradycji: W mordę kopany! W życiu bym do teatru nie poszedł! http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/teatr.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Specjalnie dla taki fajny skipass jeszcze na orczyk, bo wiedzieli że połowa zostanie w kasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Pojechał, pojeździł, podziękował! Kolega griu - stawiam "colę" w Zakopcu, albo gdzie indziej. Hitem dnia dla mnie było dojście na Gubałówkę, Krupówkami z nartami na plerach. Nigdy tego nie doświadczyłem, aż do dzisiaj. Boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Hitem dnia dla mnie było dojście na Gubałówkę, Krupówkami z nartami na plerach. Nigdy tego nie doświadczyłem, aż do dzisiaj. Boskie! Z tą torbą Bodka na plecach jak lazłeś tymi Krupówkami to może jakieś komentarze słyszałeś?... skąd jesteś, albo coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Tak, tak ... i odpowiadałem ... and of course ...skiing:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 I to jest prawdziwy lans na Krupówkach.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Żaden blef- jestem starym narciarzem, ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę... Leże i kwiczę:D:D Jest nas już trzech w takim razie :D:D to jest nas 4 ale nie przesadzajmy bo się ludzie zrażą od razu przypomina mi się scena z kultowego MISIA : [Do węglarzy podchodzi łysy Paluch] Tatuś Tradycji: Stasiek! Tyś się na Amerykana zrobił! Kojak? W tym filmie tak się ciebie stało? Paluch: Nieee. W teatrze... Tatuś Tradycji: W mordę kopany! W życiu bym do teatru nie poszedł! http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/teatr.wav :D:D Pozostaje zwołać WZF na Gubałówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi