Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Skipasik oddam gratis

griu

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, wysłałem ankietę i wygrałem takie coś:

"Witam, gratulujemy wygranej w konkursie ‘Głosowanie na najlepsze ośrodki narciarskie 2009/10’.

Nagroda

Karta dzienna na wyciąg orczykowy Gubałówka - Polana Gubałówki http://pkl.pl/ wraz z jednym wyjazdem KLT Gubałówka. Wartość karty na wyciag orczykowy to 60 zł. Do wykorzystania w obecnym sezonie narciarskim.

Karnety czekają na Państwa w kasie pod wyciągiem. Wystarczy podać imię i nazwisko oraz okazać dowód osobisty.

Regulamin konkursu:

http://narty.onet.pl/0,5436,konkurs.html

Proszę o podanie imienia i nazwiska."

Żaden blef- jestem starym narciarzem, ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę, ale jeśli ktoś w potrzebie- to oddam- trzeba tylko podać na mojego maila imię, nazwisko i numer dowodu- a to zgłoszę w kasie. Nagroda do odbioru w kasie pod Gubałówą. Podaję maila: griu@tlen.pl

POZDRO.

Ja jestem młody narciarz;) i poproszę. Zawsze można poleżakować na Gubałówce i popatrzeć na te widoki z góry, plus parę razy skręcić na nartach.

Ostatnio to nawet gigant ustawili i TVN miał swoje zawody. Wygrała Anita Werner, która nieźle wymiata.

A może jakieś zawody we free będą - wtedy to już naprawdę warto się tam wybrać.

Ja jestem młody narciarz;) i poproszę. Zawsze można poleżakować na Gubałówce i popatrzeć na te widoki z góry, plus parę razy skręcić na nartach.

Ostatnio to nawet gigant ustawili i TVN miał swoje zawody. Wygrała Anita Werner, która nieźle wymiata.

A może jakieś zawody we free będą - wtedy to już naprawdę warto się tam wybrać.

Jak zwykle jeśli chodzi o Zakopane, to w Twoim wypadku ma to sens.

ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę, ale jeśli ktoś w potrzebie- to oddam

Leże i kwiczę:D:D:D

Jest nas już trzech w takim razie :D:D:D

to jest nas 4 :)

ale nie przesadzajmy bo się ludzie zrażą ;)

od razu przypomina mi się scena z kultowego MISIA :

[Do węglarzy podchodzi łysy Paluch]

Tatuś Tradycji: Stasiek! Tyś się na Amerykana zrobił! Kojak? W tym filmie tak się ciebie stało?

Paluch: Nieee. W teatrze...

Tatuś Tradycji: W mordę kopany! W życiu bym do teatru nie poszedł!

http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/teatr.wav

• 2 weeks later...

Hitem dnia dla mnie było dojście na Gubałówkę, Krupówkami z nartami na plerach. Nigdy tego nie doświadczyłem, aż do dzisiaj. Boskie!:D

Z tą torbą Bodka na plecach jak lazłeś tymi Krupówkami to może jakieś komentarze słyszałeś?... skąd jesteś, albo coś takiego...;)

Żaden blef- jestem starym narciarzem, ale pod Gubałówkę nie pojadę nawet za karę...

Leże i kwiczę:D:D:D

Jest nas już trzech w takim razie :D:D:D

to jest nas 4

ale nie przesadzajmy bo się ludzie zrażą

od razu przypomina mi się scena z kultowego MISIA :

[Do węglarzy podchodzi łysy Paluch]

Tatuś Tradycji: Stasiek! Tyś się na Amerykana zrobił! Kojak? W tym filmie tak się ciebie stało?

Paluch: Nieee. W teatrze...

Tatuś Tradycji: W mordę kopany! W życiu bym do teatru nie poszedł!

http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/teatr.wav

:D:D:D

Pozostaje zwołać WZF na Gubałówce... :P