JC Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Właśnie otrzymałem wyniki Pucharu Prezesa, który został wzorowo doprowadzony do końca przez Misala! Michał WIELKIE DZIĘKUJĘ! Jak mówią w F1 - Good job, good job!!! Podziękowania za PP jak i za prowadzenie konkursu PŚ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Wyskoczyłeś przed szereg,chciałem to uhonorować właściwie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 goooooood job już przy okazji konkursu olimpijskiego gratulowałem Michałowi "obsługi technicznej" tego przedsięwzięcia - i tu się podpisuje naprawdę kawał dobrej roboty doceniam i docencie również sporo czasu i wiedzy temu musiał poświęcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Oczywiście Michałowi należą się WIELKIE DZIĘKI:Dza prowadzenie KONKURSU:rolleyes:.Jestem pod wielkim wrażeniem grafiki strony konkursowej. Ale jest malutkie...ale;):pwolałem Michała czytać,niż oglądać suche fakty w tabelkach ,można było naprawdę poruszać istotne tematy i ożywić dyskusję,a od pewnego czasu tego brakuje:eek:Wyniki konkursów nie bardzo do tego się nadają,no chyba,że się jest Prezesem;):p/wiadomym/-przegrana jak wygrana:D Michał pozdr.Lewy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 nie będę się rozpisywał , więc krótko Brawooooooooooooooooooo Misal :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Ja również bardzo dziekuję za całą organizację tegoż przedsięwzięcia i wielką wyrozumiałość przy oddawanych "rzutem na taśmę" typach. A co do tej wytrwałości to ani ja, ani Marek.M77, jak również Bończa, ale na pewno Misal był najwytrwalszy przy prowadzeniu "dokumentacji" konkursu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Zastanawiam się skąd ma ten nasz Misal tyle pomysłów i samozaparcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Szacunek Michał Kolejny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 (edytowane) Miło jest czytać słowa uznania Ja po prostu dotrzymałem słowa ... JC - możesz dalej liczyć na pomoc w podliczaniu wyników A jak już w III konkursie zarobiłem plecak to nie miałem wyjścia. Powiem Wam tylko tyle, że też dobrze się bawiłem, pomimo kilku zgrzytów i przeoczeń. "Puchar Prezesa" wymyślił Hucu i pomysł miał chyba trafiony. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę pzdr misal Edytowane 15 Marzec 2010 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 sezon 2010/2011 A jak z tym sezonem? 22 startują, a my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 no ja myśle że razem z nimi:D co na to JC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Może ktoś przypomni kto się rozwalił w czasie przygotowań do sezonu i ma rok z głowy. Defago połamany w Zermatt, ciekawe co z Kucherą wyzdrowiał ? , czy Bode będzie jezdził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Może ktoś przypomni kto się rozwalił w czasie przygotowań do sezonu i ma rok z głowy. Defago połamany w Zermatt, ciekawe co z Kucherą wyzdrowiał ? , czy Bode będzie jezdził ? Będe, tylko mi narty jeszcze nie przyszły hah, nie wiadomo, narazie w necie cicho na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi