felixoz Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) Witam. Pojezdzilem dzis po sklepach i znalazlem 4 modele nart, ktore sa po super przecenach. Bardzo fajne ceny. Muszę się szybko zdecydowac bo wykypują je w oszałamiającym tempie! Więc.. Volki unlimited AC Volki Tiger Blizzard IQON 7100 Blizzard XCR 7.0 Które z nich? Jestem srednio zaawansowanym narciarzem. Zjazdy z czarnych tras nie sprawiają mi trudności a przyjemnosc. Lubie pojezdzic dosc szybko. Długim i krótkim skrętem. Chce zeby były stabilne, dobrze trzymały krawędzie. Proszę o pomoc i pozdrawiam! P.S.Ja póki co zastanawiam się nad tigerami lub iq on.. Edytowane 12 Marzec 2010 przez felixoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 Blizzard IQON 7100 .. Ja wybrałbym te:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felixoz Napisano 12 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 dlaczego akurat ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 Bo pozostałe to raczej dla początkujących narciarzy;):pNa tych Blizzardach pojedziesz wszystko,od śmigu po cięte łuki w każdym terenie:pMoże nie są mega szybkie,ale do doskonalenia techniki dla średniozaawansowanego narciarza wystarczające:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felixoz Napisano 12 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 super. dziekuje. prawie sie zdecydowałem. akurat te iq on są najtansze. dziwne. wygladaja na zrobione z jakichs tanszych materialow, mniej trwalych. volki tigery oglaszaja jako najbardziej wszechstronne, blizzardy xcr maja np wiekszy promien niz te iq on. jak to jest? proszę o ostatni argument i jutro śmigam zakupic ktores z tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) To wybór z tego zbioru co podaleś,pewnie,że są lepsze narty,ale nie wiem czy w tej cenie;)Blizzard z reguły jest tańszy,ale nie znaczy,że gorszy:p Przy prawie tej samej długości,obie narty mają podobny promień skrętu Edytowane 12 Marzec 2010 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 Blizzard xcr 7.0 to model na nasz rynek tania wersja narty której przeznaczeniem jest narciarz początkujący i nie ma rdzenia drewnianego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi