eqiupe Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Witam! Pomyślałem że warto kupić nowe buty a że wiosna idzie to może być taniej wiecie może o jakichś ciekawych przecenach? Szukam butów o twardości równej lub większej od 130. Myślałem o niemieckim Ebay ale nic ciekawego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 jaka masz dużą noge w rybniku w serwisie stoja fischery soma f9000 które były dwa dni na sniegu (właściciel kupił je sobie przez internet) i okazały sie ciut za twarde do nauki :D cena ok 700 a rozmair chyba 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 10 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 oj to za duże szukam 26 lub 26,5 lange, salomon nordica lub fischer z tego lub zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Ja polecam Ti n97 sh3. Były ostatnio nowe na alledrogo.pl za śmieszne pieniądze. A jak chcesz cos nowego to raptorki PS. jeśli jesteś zainteresowany to mam do nich baaaaaaaardzo tani dostęp. Ale tylko do 18 III Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Atomic RT Ti 130 za 149 pln, nówki nie śmigane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 eqiupe, w intersporcie kupiłem Nordica Spidmachine 130 za 1050 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi