Roobs Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Jest jedno wolne do Białki sobota 13.03.20010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Jest jedno wolne do Białki sobota 13.03.20010 do białki to za dopłatą nie pojade:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 a mnie przysłali maila z Bani,że jest zjazd cenowy już od 140 zł :eek: łóżko w pokoju dwuosobowym za tydzień przyszedł drugi,że od 90 zł i też już nie pojadę na pobyt bo to jest po prostu zbyt drogo na jeden dzień też nie pojadę ale to ze względu na ilość ludzi na stoku choć ogólnie rzecz biorąc lubię Białkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Białka to w sumie niezła Baza wypadowa na narty... ...na Kasprowy, Harendę, Rusiński, Jurgowa, na Słowację :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 A ja nie lubię Bialki, bo jest cholernie ciemno jak się wieczorem przez nią jedzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 A ja nie lubię Bialki, bo jest cholernie ciemno jak się wieczorem przez nią jedzie !! A jest ci mysiauku na to sposób. Światełki se trzeba oświecić w pojeździe Pisząc,o Białce nie mam na myśli wioski tylko oczywiście kompleks Bania/Kotelnica , a tam jasno jak jasny pieron :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 A jest ci mysiauku na to sposób. Światełki se trzeba oświecić w pojeździe Pisząc,o Białce nie mam na myśli wioski tylko oczywiście kompleks Bania/Kotelnica , a tam jasno jak jasny pieron :D:D Światła światłami, ale w tej wsi jest cholernie ciemno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 18 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Faktycznie w Białce ludzi jak mrówków na tym stoku , zdecydowanie wolę Lolę w Szklarskiej lubię jak trasa jest wyznaczona a nie jedziesz jak ludziska ci "pozwolą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi