JC Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Bode Miller kończy sezon! Nie wystartuje już w zawodach kończących sezon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Jezu... Tytuł wygląda tak jakby miał kończyć karierę... Szkoda, ale może szykuje coś na następny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Pewnie świętuje z przyjaciółmi swój wynik w olimpiadzie. Należy mu się jak mało komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Teraz już tylko będzie piwo,wino i whiskey. No i tak na zmianę. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Świetny zawodnik i zarazemi największa ikona współczesnego narciarstwa, tacy się na kamieniu nie rodzą, dla takich ludzie interesują sie tym sportem, gdy wiesza buty na kołku to zostają już tylko suchde ułamki sekund a ja nie rozrózniam tych różnic więc troche mnie to też przestaje interesować. Więcej takich zawodników - ale łatwo powiedzieć. Ja rozumiem, nic juz nie ma do wygrania a po stresie trzeba sie wyluzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 Więcej informacji dot. Bode: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=3603 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 Dobre opracowanie - mamy teraz jasność, jak jest z chłopem. Mam nadzieję, że jeszcze będzie jeździł, na razie brak danych, aby kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Bode Miller kończy sezon! Nie wystartuje już w zawodach kończących sezon! byłem pewny że kończy kariere! i tak się rodzą plotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi