Aldok63 Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 • Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie. Panowie??? Nie zapomnijcie o złożeniu życzeń w Dniu Kobiet! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Panowie??? Nie zapomnijcie o złożeniu życzeń w Dniu Kobiet! Ty tak na poważnie, czy dla jaj, bo już się boję co napiszesz 1 maja.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 kwiaty dla naszych Kwiatuszków:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 8 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Ty tak na poważnie, czy dla jaj, bo już się boję co napiszesz 1 maja.:eek: Może takie wrażenie,ale poskutkowało i to miało na celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 To po symbolicznym wirtualnym goździku:) no i wierszyk a w zasadzie piosenka: Marzec, Marzec pięknie sie wystroił W kole, w kole, pośród dzieci stoi I z twarzyczką uśmiechnietą pyta jakie dzisiaj święto Zapamiętaj sobie Dzisiaj jest Dzień Kobiet Zapamiętaj sobie Dzisiaj jest Dzień Kobiet 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Dla wszystkich miłośniczek (i nie tylko) białego szaleństwa i skionline:):) http://kartki.net.pl/kartki/13/53.gif 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 dobre zwyczaje trzeba przekazywac, wszystkiego NAJ wszystkim Panią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 nie wypada sie nie dołączyć zawsze ostrych krawędzi i sztruksu pod nartą przez cały sezon .... drogie Panie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 buziaki dla was:D :* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Drogie Panie - Niech moc będzie z Wami, no i fajnych narciochów z niebanalnym design'em 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 kwiaty dla naszych Kwiatuszków:) Jaki tam ze mnie kwiatuszek, kolczaste krzaczysko jestem :D:D, ale dzięki! Ty tak na poważnie, czy dla jaj, bo już się boję co napiszesz 1 maja. 1 maja - świetna okazja do życzeń narciarskich! Np.: Ulgi - strudzonym, śniegu - spragnionym lub coś w tym guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Oczywiście się dołączam do wszystkich poprzednich życzeń. Prochu to ja już nie wymyślę Nie wymyślę więc jakichś rewelacyjnych życzeń. :D:D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 no może po tulipanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Drogie Panie - Niech moc będzie z Wami, no i fajnych narciochów z niebanalnym design'em Oj tak, tego sobie najbardziej życzymy:rolleyes: niebanalny design na nartkach to jest to, o czym marzymy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 niebanalny, niebanalny:) jakbym życzył chłopom, to bym życzył dosłownie atrakcyjnego wyglądu nart;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 niebanalny, niebanalny:) jakbym życzył chłopom, to bym życzył dosłownie atrakcyjnego wyglądu nart;) to może propozycja niebanalnego designu dla nas? tak w prezencie, na Dzień Kobiet:D skoro znalazłeś "dosłownie atrakcyjny" wygląd nart dla chłopów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Powiem szczerze Midnight, że szukałem, ale moja miłość do Kobiet kazała mi te designy szybko porzucić (z resztą do tej pory mam traumę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 niebanalny, niebanalny:) jakbym życzył chłopom, to bym życzył dosłownie atrakcyjnego wyglądu nart;) za dużo czarnego koloru użył grafik stanowczo za dużo czarnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Powiem szczerze Midnight, że szukałem, ale moja miłość do Kobiet kazała mi te designy szybko porzucić (z resztą do tej pory mam traumę) Traumę masz?:eek: musisz się otrząsnąć Czyżby te designy takie straszne były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Wszystkiego Najlepszego dla Naszych pięknych Pań 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Tradycja jest piekną rzeczą , wszystkiego NAJ wszystkim Paniom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 za dużo czarnego koloru użył grafik stanowczo za dużo czarnego z zielonym też przesadził i jak tu patrzeć na trasę????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Wszystkiego dobrego dla naszych Pań, tulipanów tuzin no i oczywiście ptasiego mleczka dla smaku . P.s Z moją żonką właśnie kończymy pięterko:) um... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 z zielonym też przesadził Rzeczywiście zielonego też za dużo Ale ja się za siebie nie oglądam ,być może temu nie zauważyłem ,że zielonego też za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Dla wszystkich kobiecych "odmian" płci przeciwnej i przepięknej, czyli kobietek, kokietek, dziewczyn, modliszek, heter, famme fatale, tych pięknych zewnetrznie i tych o bogatym wnętrzu ;) NAJLEPSZEGO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi