Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Wygląda na to że wszystko wraca do normy: w 2 treningach do zjazdu wygrał Didier Cuche:) W Crans Montana kobitki mają dzisiaj s-comb, ustawiłam sobie wczoraj timera na dvd ale z tego co widzę na stronie FIS start jest opóźniony do godziny 14, więc mi się nic nie nagra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 wrzucasz to co poniżej i jedziesz w pracy, co tam nagranie. tylko rumuński komentarz wyłącz http://www.livetipsportal.com/pl/live-transmisje/13-wintersports/ http://www.universalsports.com/skiing/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Dzieki, jednak w pracy dzisiaj mam co robić i nie obejrzę tego natomiast na przyszłość cenna informacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Z tego co mówili w TV dzisiejszy zjazd do kombinacji został odwołany a jutrzejszy normalny ma być liczony dodatkowo do kombinacji. No to teraz Lindsay Vonn powinna poradzić. Oczywiście jak znowu nie wypadnie w slalomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 ach ta pogoda... Zgodnie z wcześniejszym planem, w sobotę w Crans Montana odbędzie się zjazd kobiet, a w niedzielę supergigant. Piątkowy zjazd do superkombinacji, którego godzinę startu kilkakrotnie przekładano, został odwołany z powodu zbyt silnego wiatru za interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 ZDF transmituje zjazd kobiet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 ZDF transmituje zjazd kobiet! Nie masz Eurosportu2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 Nie masz Eurosportu2 ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 Dziewczyn nie oglądałam bo niestetybyłam poza domem więc chciałam nagrać a tu brak eurosportu 2:( Za to zjazd facetów poprawił mi humor:) Cieszy mnie ze wszystko wraca do normy i wygrał Cuche:) Svindal trzyma formę A sama trasa bardzo podobna do Streifu w Kitzbuehel. Miejscami (jakos od połowy trasy) takie same fragmenty miała jak Streif, szczególnie ten zakręt w lewo a potem ostro w prawo, trasa dość wąska, kręta, w lesie, no i ten skok przed metą. Może źle to opisuję ale mam takie migawki przed oczami podobnych fragmentów obu tras:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2010 No i niespodzianka - Gisin wjechała na pierwsze miejsce, kiedy już wydawało się, że dwie Amerykanki będą triumfować. U chłopów decydujące chwile - na trasie Cuche i zaraz reszta czołówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi