kmusial Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 To jest dobre: wyboistych szlakach gor zwane carwingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 leżę i wyję z bólu....brzucha:D:D: ale są wyjechani ludki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 :D:D To jakieś ekstremalne gigantki są,promień skrętu 500 m! :eek: Nabieramy prędkości,jak zwykle jakieś 150 km/h :eek: i wchodzimy w pierwszy skręt.Drugiego nie robimy,bo trza hamować przed bramką do wyciągu. Może ktoś czyścił magazyn i wcisnął nieszczęśnikowi je jako nowe :eek: ,a on przekonany,że ma coś "na fali" sprzedaje jako prawie nowe... Chyba,że nowe znaczy nowy eksponat muzealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 (edytowane) Brak Słów Mam propozycje: chłopaki, kto ma konto na alledrogo - piszmy do gościa! Edytowane 9 Kwiecień 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Fanatyk, zapytaj go czy byłby w stanie zmienić rodzaj aukcji na licytacje skoro są warte 1000zł. No i oczywiście czy to jest cena samych nart czy z wiązaniami? Może jeszcze kijki dorzuci?;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Fanatyk, zapytaj go czy byłby w stanie zmienić rodzaj aukcji na licytacje skoro są warte 1000zł. No i oczywiście czy to jest cena samych nart czy z wiązaniami? Może jeszcze kijki dorzuci?;D i dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 i dywan i eleganckie kapcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 poległem dobry zawodnik:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 to może kupimy do spóły , ja kce dywan :D:D kapcie mogom mieć grzyba :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Po ilości postów widzę, że wynalazłem hit sezonu 09/10 P.S. Ja na meila jeszcze nie dostałem odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Po ilości postów widzę, że wynalazłem hit sezonu 09/10 P.S. Ja na meila jeszcze nie dostałem odpowiedzi Może zwietrzył podstęp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 "Witam w sportowym sklepie narciarskim ok 1,5 roku temu ... Narty ktore sa wystawione byly jezdzone nie cale 3 tyg takze sa prawie nowe i w bardzo dobrym stanie , jezeli sa panstwo zainteresowani zakupem nart to naprawde polecam !!! zachecam do wspolpracy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Nowe nigdy nie używane 160cm. Komplet kupiony w USA dla żony ale ze względu na kontuzję kolana nie będzie jeździła. http://www.allegro.pl/item994682766_narty_k2_wiazania_kijki_pokrowiec_nowe.html jajcarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Nowe nigdy nie używane 160cm. Komplet kupiony w USA dla żony ale ze względu na kontuzję kolana nie będzie jeździła. http://www.allegro.pl/item994682766_narty_k2_wiazania_kijki_pokrowiec_nowe.html jajcarz Posezonowa promocja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Wygląda na rzeczywiście nie jeżdżone - ktoś pisze meila do gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Najlepszy jest w tej aukji koszt transportu jak zarabiać to na wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Wygląda na rzeczywiście nie jeżdżone - ktoś pisze meila do gościa? Ja już pisałem....kto na ochotnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 "Najlepszy jest w tej aukji koszt transportu jak zarabiać to na wszystkim " Ostatnio sprzedawałem narty. Zawsze wysyłałem narty Pocztexem za 45 pln. Jednak tym razem czekała mnie mała niespodzianka. Od połowy 2009 roku - Pocztex wprowadził "promocję" - owszem przesyłka za 45 pln, ale do długości 120 cm! Dłuższe przedmioty x2, czyli właśnie 90 pln. I tak nie udało mi się znaleźć nic tańszego, a gość który ode mnie kupił narty to zaakceptował. Znacie tańszy sposób wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 "Najlepszy jest w tej aukji koszt transportu jak zarabiać to na wszystkim " Ostatnio sprzedawałem narty. Zawsze wysyłałem narty Pocztexem za 45 pln. Jednak tym razem czekała mnie mała niespodzianka. Od połowy 2009 roku - Pocztex wprowadził "promocję" - owszem przesyłka za 45 pln, ale do długości 120 cm! Dłuższe przedmioty x2, czyli właśnie 90 pln. I tak nie udało mi się znaleźć nic tańszego, a gość który ode mnie kupił narty to zaakceptował. Znacie tańszy sposób wysyłki? Ja ostatnio wysyłałem narty 180 cm Pocztexem przez pół Polski i zmieściło się w 50 PLN. Może jakiś opcji nazakreslałeś i tyle wyliczyli :eek: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 (edytowane) ja takie narty wysyłam za 30 zł wszędzie w Polsce bez podpisanych umów z firmami kurierskimi a jak wystarczy sie rozejrzeć w swoim miejscu zamieszkania za firmą która ma takową podpisaną w moim przypadku znalazłem i za pośrednictwem jej wysyłam. cennik: paczka 1-10 kg - 20zł paczka 11-20 kg - 22zł >80cm - dopłata 10zł i tyle czyli max za narty 165 cm płace 32 zł pozdrawiam Edytowane 16 Kwiecień 2010 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Dzwoniłem do Pocztexu. Miła pani wyjaśniła że : Powyżej 150 cm opłata jest razy 2, czyli w sumie 80 pln do 5 kg i 90 pln od 5 do 20 kg. Co do lokalnych firm nie będę polemizował. Może słabo szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 18 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Firma transportowa w której kiedyś pracowałem przewozi nartki ok 50 zł netto...cena z cennika bez żadnych umów. Ski Team wysyłał narty tym samym trybem za 12 zł. Ale nie 90 Zł:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 DPD z dużego miasta do dużego - ok 35zł ale tylko bez pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Aktualna cena 11 150,00 zł http://www.allegro.pl/item1008186508_atomic_race_sl_165cm_2009_2010_mmmocna_slalomka.html Świetne narty ATOMIC RACE SL 165cm 2009/2010 z wiązaniami ATOMIC 412 CENA NOWYCH OK. 2000ZŁ!!! (Aktualna cena 11 150,00 zł ) narty w 100% sprawne technicznie we wzorowym stanie technicznym. stan wizualny - normalne ślady użytkowania ....................................................................................... w razie pytań proszę dzwonić 501 ......... ZAŚLĘ DODATKOWE ZDJĘCIA JAK KTOŚ CHCE... to jakaś super okazja jest kupić uzywkę w cenie 6 nowych par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2010 (Aktualna cena 11 150,00 zł ) to jakaś super okazja jest kupić uzywkę w cenie 6 nowych par Kupić nikt nie kupi, ale jak przyjadą kolesiowi opłaty Allegro to się zdziwi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi