Andi Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 test nart wyslaem tez swoje Cv i komisja przyzanla mi TYLKO GADŻET - ale cieszy mni ze jedzie kilku SKIONLIN i opisza swe wrażenia .... pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 No nie przesadzajmy ,flacha wystarczy. ale ją mozemy "zrobić" w garażu tam gdzie biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 ale ją mozemy "zrobić" w garażu tam gdzie biją :D:D Może lepiej na nocce wędkarskiej,jak coś zapraszam! W piątek opłacam co trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 :D:D Może lepiej na nocce wędkarskiej,jak coś zapraszam! W piątek opłacam co trzeba! spokojnie mamy dużo czasu jak to mówi Boguś Wenta:P ja jestem na wroclawskich wlosciach:P wiec będzie majowka będą ryby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 No nie przesadzajmy ,flachau wystarczy. tak chyba lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 spokojnie mamy dużo czasu jak to mówi Boguś Wenta:P ja jestem na wroclawskich wlosciach:P wiec będzie majowka będą ryby:D No do puki są czapy śniegu,trza to wykorzystać! Cieszę się jak małe dziecko,że tam jedziecie i jak się okazuję,nawet we trzech! Mam w tym skromny udział i pełnię satysfakcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 No do puki są czapy śniegu,trza to wykorzystać! Cieszę się jak małe dziecko,że tam jedziecie i jak się okazuję,nawet we trzech! Mam w tym skromny udział i pełnię satysfakcji! jak spłodzisz syna to będzie satysfakcja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 tak chyba lepiej Zjechałem!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 jak spłodzisz syna to będzie satysfakcja:D :eek::eek::eek: Będzie,ale może nie taeraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Cieszę się jak małe dziecko,że tam jedziecie i jak się okazuję,nawet we trzech! Mam w tym skromny udział i pełnię satysfakcji! A to można by nawet powiedzieć, że "Trzej muszkieterowie":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 A to można by nawet powiedzieć, że "Trzej muszkieterowie":cool: Dartaniau musi zadowolić się SzCyrkiem... No może waga osłodzi wartość posta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 :eek::eek::eek: Będzie,ale może nie taeraz... nie znasz dnia ani godziny swoją drogą dobry oFf top leci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 tak chyba lepiej Bugi już sobie zapewnil odpowiedni "flachau" ode mnie na wyjazd hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maka Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Włochy Witam jak tam wyjazd??? Szkoda że nie wzieli żadnych kobiet ja się załapałam na nagrody pocieszenia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2010 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10906&highlight=NTN wszystko opisałem tutaj pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda.Mała.Mi Napisano 26 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2010 Testowanie nart Bardzo fajna propozycja. Jednak ja nie jestem wykwintnym narciarzem, więc na testy się nie załapię. Dla amatorów białego szaleństwa proponuję kupić dobre buty i jechać na narty bez nart. W stacji narciarskiej warto wypożyczyć narty i testować sobie przeróżne modele. Plusem jest również możliwość dostosowywania nart do rosnących umiejętności. W europejskich wypożyczalniach na narciarzy czekają nawet nowe modele, a jeśli nie to i tak można być pewnym, że narty są dobrze przygotowane do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 26 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2010 Bardzo fajna propozycja. Jednak ja nie jestem wykwintnym narciarzem, więc na testy się nie załapię. Dla amatorów białego szaleństwa proponuję kupić dobre buty i jechać na narty bez nart. W stacji narciarskiej warto wypożyczyć narty i testować sobie przeróżne modele. Plusem jest również możliwość dostosowywania nart do rosnących umiejętności. W europejskich wypożyczalniach na narciarzy czekają nawet nowe modele, a jeśli nie to i tak można być pewnym, że narty są dobrze przygotowane do jazdy. Cudze chwalicie a swego nie znacie. W Polsce również możesz wypożyczyć i testować narty i to z max. górnej półki! Wystarczy odrobina chęci. Narty będą profesjonalnie przygotowane i nasmarowane najnowszymi smarami jakie są dostępne na rynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 26 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2010 Cudze chwalicie a swego nie znacie. W Polsce również możesz wypożyczyć i testować narty i to z max. górnej półki! Wystarczy odrobina chęci. Narty będą profesjonalnie przygotowane i nasmarowane najnowszymi smarami jakie są dostępne na rynku! możesz się pochwalić gdzie i za jakie pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Cudze chwalicie a swego nie znacie. W Polsce również możesz wypożyczyć i testować narty i to z max. górnej półki! Wystarczy odrobina chęci. Narty będą profesjonalnie przygotowane i nasmarowane najnowszymi smarami jakie są dostępne na rynku! Nawet bez zamiaru zakupu ? Bo ja bym tej zimy spróbował od Ciebie coś ... ale finansowo nietety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 W europejskich wypożyczalniach na narciarzy czekają nawet nowe modele, a jeśli nie to i tak można być pewnym, że narty są dobrze przygotowane do jazdy. Robert myśle że Magda pisząc europejskie miała na myśli także nasze w PL:) w końcu tu też Europa:D a jak będziesz wiedział już gdzie planujesz jakies testy nart to prosze o info, z miła checią stestuje znane mi już marki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Robert myśle że Magda pisząc europejskie miała na myśli także nasze w PL:) w końcu tu też Europa:D a jak będziesz wiedział już gdzie planujesz jakies testy nart to prosze o info, z miła checią stestuje znane mi już marki:) Do Listopada będę już gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda.Mała.Mi Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 No to pięknie, czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Brawo Robert:) Kibicuję temu przedsięwzieciu a i sam chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Do Listopada będę już gotowy. no to elegancko, w tym miesiacu zamierzam rozpocząc sezon o ile warunki dopisza:) liczę oczywiście na Kluszkowce, zazwyczaj pierwsi startuja w moich okolicach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2010 też chce info:P u mnie z sezonem jeszcze nic nie wiadomo bo moze pojade do australi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi