johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Natknąłem się w necie na coś takiego: Wspólnie z branżowym magazynem „NTN Snow & More” organizujemy akcję „Cokupić? Wasze testy nart”. Celem akcji jest wyjazd 9 doświadczonych narciarzy w Alpy w dniach od 11 do 16 kwietnia 2010 r., aby tam porównywać i testować najnowsze modele nart, niedostępne jeszcze w sprzedaży a przygotowywane do sezonu zimowego 2010-11. Uczestnicy będą testowali narty w alpejskiej miejscowości Maso Corto, we włoskim Tyrolu Południowym, w dolinie Val Senales. Zakwalifikowanym szczęśliwcom zapewniamy przejazd, wyżywienie, nocleg w 3-gwiazdkowym hotelu Top Residence Kurz, ubezpieczenie, skipassy, narty najwyższej jakości do testów oraz świetną śnieżną zabawę. Jeśli chcesz szusować po stokach włoskich Alp, posiadasz własny osprzęt i doświadczenie w jeździe na nartach – ta akcja jest dla Ciebie! Wyślij do nas wypełniony formularz zgłoszeniowy już dzisiaj. Tu link do stronki:http://wyjedzwalpy.cokupic.pl/?utm_source=allegro.pl&utm_medium=baner&utm_content=box_glowna&utm_campaign=wyjedzwalpy Są chętni? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Ażeby udowodnić poziom umiejętności trzeba przekonać organizatorów że czuje się jak narty dają kopa w 2 fazie skrętu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Czyli Ci co kończą skręt w fazie pierwszej nie mają szans:confused: To trochę nie sprawiedliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Nie jest to oferta dla mnie z racji zbyt małego doświadczenia ,ale może ktoś z Forumowiczów się załapie. Nie mam nawet filmików,no może parę nieefektownych sekund,zrobionych przez Bossa na Nowej Osadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Z regulaminu imprezy: 16. Jeśli podczas udziału w testach nart poziom umiejętności zwycięzcy okaże się mniejszy niż zaprezentowany w materiałach przesłanych do Cokupić, co stanowi nieuczciwe działanie wobec Organizatora, Uczestnik w całości zobowiązuje się zwrócić Organizatorowi koszt swojego udziału w Akcji. dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Nie rozumiem do kogo skierowana jest ta oferta, niech wezmą kilku byłych zawodnikow albo instruktorów i gotowe, po co ten bełkot. Może reklam chcą sobie zrobić. Sama idea fajna ale jak czytam ten regulamin to bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 (edytowane) Informacje o przedsiębiorstwie prowadzącym serwis Allegro.pl: QXL Poland Sp. z . ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań Mata jasność? Edytowane 28 Luty 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Teoretycznie w ten sposób mogą każdemu coś wytknąć i kazać pokryć koszt... Za to można taktycznie podejść żonę... Otóż wysyłamy organizatorowi zajebiste filmiki ala Szczepan Karpiel,łapiemy się na wyjazd,a że za darmo i wygrane to Żona zapewne nie będzie jęczeć.Podobnie w pracy - możemy wytłumaczyć się,że sytuacja wyjątkowa... Co będzie później?Będzie co będzie... Każą zapłacić,to się ponarzeka razem z Żoną,ale cośmy zaliczyli to nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Za to można taktycznie podejść żonę... łapiemy się na wyjazd,a że za darmo i wygrane to Żona zapewne nie będzie jęczeć.... Johny cosik mi się miarkuje ze Ty w tych Alpach to jeszcze nie byłeś i już raczej nie będziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 a ja bym sie moze nawet skusił wysłac materiały wiadomo są braki i alberto tomba to ja nie jestem no ale musze się dokładnie dowiedzieć co i jak z tym pkt.16 bo niby na jakiej podstawie mają to stwierdzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 musze się dokładnie dowiedzieć co i jak z tym pkt.16 bo niby na jakiej podstawie mają to stwierdzic:) W każdym razie jak już się tam dostaniesz to dokładnie słuchaj co do Ciebie mówią: Że np. jak Ci mówią że Elan jest git, to nie protestuj tylko pisz w ankietach że Elan najlepszy, bo jak napiszesz inaczej to się okaże że jednak umiejętnościami zawiodłeś W końcu NTN za darmo rozdają i skądś te pieniądze trzeba na wydanie wziąć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Johny cosik mi się miarkuje ze Ty w tych Alpach to jeszcze nie byłeś i już raczej nie będziesz:D Jeszcze nie byłem,przynajmniej nie na nartach. Ale z wyjazdem w przyszłym roku nie powinno być problemu,planujemy m.in.podróż poślubna do Kaprun,a myślę jeszcze o marcu. Niestety tegoroczne plany szlag trafił. Zawsze jednak lepiej mieć wyjście awaryjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Jeszcze nie byłem,przynajmniej nie na nartach. : Johny:),a Ty nie znasz Sławka,a tak blisko siebie mieszkacie:DBędziesz pewnie nie raz w tych Alpach i innych górach:rolleyes:Jak na dziś to w Zakopcu się spotkamy:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 W każdym razie jak już się tam dostaniesz to dokładnie słuchaj co do Ciebie mówią: Że np. jak Ci mówią że Elan jest git, to nie protestuj tylko pisz w ankietach że Elan najlepszy, bo jak napiszesz inaczej to się okaże że jednak umiejętnościami zawiodłeś W końcu NTN za darmo rozdają i skądś te pieniądze trzeba na wydanie wziąć ziarno prawdy w tym co powiedziałes napewno jest zachowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Johny:),a Ty nie znasz Sławka,a tak blisko siebie mieszkacie:DBędziesz pewnie nie raz w tych Alpach i innych górach:rolleyes:Jak na dziś to w Zakopcu się spotkamy:p:D O tak,a w drugiej połowie marca mają wrócić mrozy i ma sypnąć! Może poprawi się sytuacja na Kasprowym? A co do Alp;już teraz rezerwuję kasę na osobnym koncie,żeby było naprawdę fajnie. Przekonałem też Dżonkę,że lepiej będzie aktywnie spędzić czas,nie tylko w łóżku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 A co do Alp;już teraz rezerwuję kasę na osobnym koncie,żeby było naprawdę fajnie. : Czasmi mam wrażenie ,że jesteśmy za bardzo wylewni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Czasmi mam wrażenie ,że jesteśmy za bardzo wylewni;) Na szczęście nie podajemy numerów i haseł do kont... :eek: Ale to prawda;czasem chyba zbyt wiele piszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Na szczęście nie podajemy numerów i haseł do kont... :eek: Ale to prawda;czasem chyba zbyt wiele piszemy. :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 najbardziej upierdliwe w mojej uczelni jest to, że nie mogę sobie zrobić od niej urlopu na parę dni w trakcie trwania semestru... ;( tzn mogę ale koszt takich wakacji będzie kilkakrotnie przewyższał rzeczywiste koszty wyjazdu oby organizowali takie akcje co roku, albo zrobili kolejną edycję w '2013 to z przyjemnością się zgłoszę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 a ja bym sie moze nawet skusił wysłac materiały wiadomo są braki i alberto tomba to ja nie jestem no ale musze się dokładnie dowiedzieć co i jak z tym pkt.16 bo niby na jakiej podstawie mają to stwierdzic:) a ja sie skusze i wysle jakies materiały hehe.. na you tube mam dwa filmy wiec bez problemu beda mogli okreslic czy sie nadaje czy nie.. zdjec jest pelno tez sie wysle:) i niech sie dzieje co chce.. choc mysle ze marne szanse są, jak stwierdzil bugajson, są braki:) ale co tam szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Nie rozumiem do kogo skierowana jest ta oferta, niech wezmą kilku byłych zawodnikow albo instruktorów i gotowe, po co ten bełkot. Może reklam chcą sobie zrobić. Sama idea fajna ale jak czytam ten regulamin to bardzo dziękuję ja myśle ze te 9 miejsc to w ramach "kampanii" reklamowej przeciez nie pojada z 9 osobami testowac 70par juz pewnie jest ustawiona ekipa "napier___czy" a te 9 im "zwisało" to rzucili dla plebsu a ja sie skusze i wysle jakies materiały hehe.. na you tube mam dwa filmy wiec bez problemu beda mogli okreslic czy sie nadaje czy nie.. zdjec jest pelno tez sie wysle:) i niech sie dzieje co chce.. choc mysle ze marne szanse są, jak stwierdzil bugajson, są braki:) ale co tam szkodzi? pewnie przy takie akcji każdy powinien spróbować przynajmniej zapchamy im skrzynki a jaka satysfakcja jak z paru tysięcy kogoś wybiorą Ja ze swoim JEDYNIE SŁUSZNYM funcarvingiem raczej nie mam szans tam pewnie szukają tyczkarzy Dla takich odmieńców raczej miejsca będzie im szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Nie rozumiem do kogo skierowana jest ta oferta, niech wezmą kilku byłych zawodnikow albo instruktorów i gotowe, po co ten bełkot. Może reklam chcą sobie zrobić. Sama idea fajna ale jak czytam ten regulamin to bardzo dziękuję Mihu jak to nie wiesz do kogo ta oferta:confused:...w tej "9" to pewnie z nudów pojedzie sekretarka prezia z zaprzyjaznionej firmy,jej koleżanka bo nie ma co robić w tym czasie w domu,i pewnie kierowca pana prezia..no i jeszcze jakiś znajomy od papieru do drukarek:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 a ja wlasnie wyslalem do nich swoje zgłoszenie hehe:D takze teraz niech sie dzieje co chce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 a ja wlasnie wyslalem do nich swoje zgłoszenie hehe:D takze teraz niech sie dzieje co chce:D może zrobią taki casting , jak w tym konkursie benettona co Lovisa startuje , to wtedy całe forum bedzie ładować punkciki na twoje konto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 poki co jeszcze nie dostalem od nich zadnego potwierdzenia ze dostali ale no nie wiadomo czy wogole dostne hehe:P a w razie jakiegos glosowania napewno zwroce sie z tym na forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi