Prof.Woland Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) Ide ja sobie wczoraj (czekajac na malzonke) popatrzec co tam ciekawego ludziska na targowisku sprzedaja, i patrze a tam miedzy tzw. sztachetami do płotu (czytaj nartami:) leza sobie Fischerki Progressor 9+ 165 cm z zeszlego sezonu. Mysle sobie: albo jakis totalny shit zajechany albo cena bedzie z kosmosu bo to by bylo zbyt piekne, ale ogladam- stan dobry +, pytam ile sobie zycza za takie nartki- 450:p Grzech bylo nie wziac, to wzialem i nie moge sie juz doczekac jutra zeby potestowac:) Edytowane 28 Luty 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 No to gratuluję nowego zakupu! Oby jeździły jak trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Daj zna co i jak po testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 7 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2010 No i dopiero dzisiaj udalo sie przetestowac nowy nabytek, powiem krotko :eek::eek::eek::eek::eek: Jak to idzie po lodzie i przygotowanym stoku!!! Bajka. Normalnie jakby ta narta byla konstruowana dla mnie! Bye bye Worldcupy i inne takie, nigdy wiecej raców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kettenhund Napisano 7 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2010 A ja bym jednak(jako posiadacz 9+ i WCSC) ich tak wysoko nie notowal. Uzywam 9+ jak jest juz rozwalona górka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 8 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Rozumiem, ale to sa moje subiektywne odczucia, po prostu ta narta trafia w moje potrzeby w 100%. Jestem nimi zachwycony i nie sprzedam ich mimo ze mam jeszcze inne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi