JC Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Kolejny rok skionline.pl znalazło się w 20. najpopularniejszych serwsów tematycznych w Polsce w kategorii Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 gratulacje plan na przyszły rok 1-wsza dziesiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Brawo Dokładnie, w przyszłym roku pierwsza dziesiątka W ogóle często widzę, że w różnych magazynach, podając jakieś informacje dotyczące narciarstwa, sprzętu, itp cytują skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Brawo! Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Ja bym nie napisał ,że w pierwszej dwudziestce. Napisałbym,że tuż za pierwszą piętnastką. O taka kreatywna księgowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Skionline.pl wyprzedziło telewizję publiczną pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Gratulacje - za rok będzie jeszcze lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Powiem Wam że niektórych serwisów z tej pierwszej 15 to ja nie znam:eek: Ale słyszałam ostatnio jakiegoś gadania w Radiu ZET... coś tam mówili i nagle słyszę "skionline":) Za rok będzie pierwsza 10 jak nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Za rok będzie pierwsza 10 jak nic:) A wtedy.....................,hm,hm No wtedy to..... Szeryf z radości zorganizuje nam jakieś WZF...... Wicie ka,wicie ka...... Tam gdzie trzaaa !!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 A wtedy.....................,hm,hm No wtedy to..... Szeryf z radości zorganizuje nam jakieś WZF...... Wicie ka,wicie ka...... Tam gdzie trzaaa !!!:D:D ... jestem za! Gratulacje dla Bossa! Ale też dla całej redakcji i wszystkich użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Skionline w radiu Zet! Dziś jadąc na nartki,usłyszałem w "zetce",że jeśli chcesz sprawdzić aktualne warunki narciarskie,zajrzyj na portal skionline.pl! No no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi