JC Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 - Polscy biatloniści są wściekli, że na igrzyskach w Vancouver musieli startować w letnich strojach słabej jakości i do tego z flagą Monaco zamiast polskiej. - Afera ubraniowa to dopiero wierzchołek góry lodowej konfliktu w zarządzie Polskiego Związku Biatlonowego. Stroje dostarczył zawodnikom wiceprezes związku Leszek Stelmach, który jest przedstawicielem producenta ubiorów na Polskę. Czyli sam ze sobą podpisał kontrakt na ich dostawę - opowiada w Magazynie Olimpijskim korespondent sport.pl na igrzyska w Vancouver Kuba Ciastoń Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Sam dostarczył i sam dał DUPY!!!Prokuratora trzeba lub komisje zwołać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 - Polscy biatloniści są wściekli, że na igrzyskach w Vancouver musieli startować w letnich strojach słabej jakości i do tego z flagą Monaco zamiast polskiej. - Afera ubraniowa to dopiero wierzchołek góry lodowej konfliktu w zarządzie Polskiego Związku Biatlonowego. Stroje dostarczył zawodnikom wiceprezes związku Leszek Stelmach, który jest przedstawicielem producenta ubiorów na Polskę. Czyli sam ze sobą podpisał kontrakt na ich dostawę - opowiada w Magazynie Olimpijskim korespondent sport.pl na igrzyska w Vancouver Kuba Ciastoń Co Wy na to? A co tu można powiedzieć ręce opadają:eek: A to Polska właśnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Nóż w kieszeni się otwiera! Najgorsze jest to,że jak zwykle wszystko "rozejdzie się po kościach"! Przynajmniej ja nie wierzę,żeby ktoś za to beknął! Jak zwykle znajdzie się w klice wytłumaczenie,a reszta to będzie musiała łyknąć... :eek: ... komisje zwołać!! :eek::eek::eek: Tylko nie komisję!Jeszcze posłowie się mają na tym obłowić? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 A na dodatek stroje te miały umieszczone reklamy , i kazdy zawodnik musiał je sobie odpruwac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Ja czytałem, że oni dostali całą kolekcje strojów letnich od firmy Craft (dresy,koszulki, itd) podobno wszystko wyjątkowo słabej jakości. Swoją drogą nie słyszałem o takiej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 A najważniejsze jest to że odwrócone barwy nie pozwoliły im zająć lepszych miejsc, bo niby dlaczego mieli biegać dla Monako:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Ja czytałem, że oni dostali całą kolekcje strojów letnich od firmy Craft (dresy,koszulki, itd) podobno wszystko wyjątkowo słabej jakości. Swoją drogą nie słyszałem o takiej firmie... Nie no Craft jest bardzo dobra firma, jeden z lepszych producentów odzieży termoaktywnej .. tu raczej wina używek a nie firmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Na zbity pysk powinien wylecieć taki fagas. Ale oczywiście w Polskim Związku Biatlonowym są leśne dziady, które są zakonserwowane i nic ich nie ruszy ze stołka. Do rozwiązania sprawy oddelegować prześmieszną komisję hazardową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Tam nie ma leśnych dziadków, tam są raczej "młode wilki":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Tam nie ma leśnych dziadków, tam są raczej "młode wilki":rolleyes: Uuuu... to sprawa wygląda jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi