rkristoff Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich pasjonatow bialego szalenstwa, od paru lat (a moze dluzej) jestem biernym "czytaczem" tego jakze interesujacego portalu i forum a teraz pomyslalem ze moze cos napisze, od czasu do czasu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witaj Krzychu ...fajnie, że "Prawdziwe" Góry, masz za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich pasjonatow bialego szalenstwa, od paru lat (a moze dluzej) jestem biernym "czytaczem" tego jakze interesujacego portalu i forum a teraz pomyslalem ze moze cos napisze, od czasu do czasu oczywiscie Cześć! Pisz częściej niż od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witamy i oczywiście zapraszamy do czynnego udziału w życiu naszego forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Witaj! Też byłem biernym "czytaczem" ,ale się zdecydowałem zalogować i wkręciłem się! Wszystko przed Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 25 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Dzieki za powitanie! postaram sie nie zawiesc pokladanych nadzieji i w znanych mi tematach przedstawie me skromne zdanie, aha i sorrki za brak polskiej czcionki, jesli to komus przeszkadza w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Cześć Ale w fajnym miejscu dane Ci mieszkać. Będąc tam ostatnio w czerwcu doszedłem, że to optymalnie położone miasto jak dla mnie, wszędzie blisko i doskonała komunikacja. No może do Polski niezbyt blisko (z mojej perspektywy z Polski) ale nie można mieć wszystkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 (edytowane) Witaj - i przekazuj jak najwięcej wieści z tzw pierwszej ręki. Chyba masz fajne miejsce do życia i uprawiania narciarstwa. Może będzie kiedyś chwila żeby się zatrzymać i zobaczyć to miasto. Edytowane 25 Luty 2010 przez ARI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Sie ma, Witaj Tyrolczyku Miłego postowania i miłej lektury pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Witaj Kristof aus Tirol:D:D:D Może będzie informacja pogodowa na żywo:):) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 26 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 warunki pogodowe tyrol co do pogody to dzisiejsza raczej nie zacheca do jazdy, w dole deszcz ok 9' u gory zerowa widocznosc i opady sniegu , w weekend ma wrocic slonce ale tez porywisty föhn (nasz halny) co moze unieruchomic niektore wyciagi w dole zapowiadaja nawet do 15', jestem optymista i mysle ze COS jednak znajdzie sie do jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Witaj! Mam nadzieję, że będziesz przekazywał wiele cennych informacji z Tyrolu Owocnego użytkowania forum życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Ja również witam:) Fajnie że mamy swojego człowieka na ziemi tyrolskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Witam Witam wszyskich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Witaj. Ale daj więcej o sobie danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Cześć Janie "Gall-u" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi