johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 witam. mój pierwszy post, za to dla Ciebie. pozdrawiam ode mnie 170 Witaj na forum! Fajnie sobie zacząłeś. Oczywiście dziś rano "klik" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 5 dzień, 5 głos, który jest już 169 małym kroczkiem na lotnisko... Głos 6 z rana i jest 173 już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Jade z tym koksem jak stary "fajfocklock" -vote 175 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) ale zaraz... bo tu jest tak że jeden login przypada na jeden unikalny email? Mam możliwość wygenerowania właściwie niezliczonej ilości unikalnych emaili, więc jeśli byłby ktoś chętny to może dziennie obsługiwać nawet i 50 skrzynek Tak więc czemu dziennie oddawać jeden głos, jak można oddać nawet 50 ;] ? Wiadomo, że zajmuje to trochę czasu, ale ... może warto ? Jeśli bylibyście chętni to napiszcie ile kto skrzynek potrzebuje, parametry powysyłam na PM'a. Haha, dzięki dzięki ale z tym trzeba by ostrożnie bo jakbym tak po 50 głosów od kilku osób codziennie dostawała, to zaraz to zgłoszą, już jakiegoś Koreańczyka zaraportowali bo nagle pewnego dnia z iluś-set głosów mu się zrobiło ponad 2000 :eek: ale wciąż go nie wykasowali z uczestników Nawet nie wiecie, jak jestem Wam wdzięczna *chlip chlip* :D PS: Obliczyłam sobie, że żeby dostać się do tej finałowej setki, musiałabym dostawać ok. 50 głosów dziennie a w tej chwili dostaję średnio ok.30 Edytowane 27 Luty 2010 przez Loviisa-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 A wyjaśnij mi proszę, jak można przez Facebook zagłosować, co było wspominane gdzieś wyżej, bo to logowanie mnie odstrasza na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 A wyjaśnij mi proszę, jak można przez Facebook zagłosować, co było wspominane gdzieś wyżej, bo to logowanie mnie odstrasza na razie. Ja tam nie wiem jak na facebooku Ale tutaj wchodzę przez link z pierwszego postu lovisy. Klikam [login] wyskakuje logowanie przez mojego e-maila ,klikam [vote] i gotowe. Chyba ,że jest jeszcze jakiś prostszy sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 jest 185 :-))) Z linka Loviis maszmożliwość połączenia się przez Facebook (po prawej u gOru jako 2 sposób na logowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 A wyjaśnij mi proszę, jak można przez Facebook zagłosować, co było wspominane gdzieś wyżej, bo to logowanie mnie odstrasza na razie. wchodzisz na stronę z linku w pierwszym poście. na górze masz Log In - klikasz. I masz "Option 2" - connect with facebook. Podajesz login i pass z facebooka i musisz potem tylko ustalić sobie login wyświetlany na stronie do głosowania. pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 To trzeba się spiąć i klikać 50 razy dziennie. Klik i już jest 193:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 209 głos zapisany. Nie ma jak pozytywnie zacząć dzień na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 212 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Jak tam, głosowali już dzisiaj wszyscy przynajmniej po razie? Ja spełniłem swój koleżeński obowiązek tradycyjnie 2 razy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Jak tam, głosowali już dzisiaj wszyscy przynajmniej po razie? Ja spełniłem swój koleżeński obowiązek tradycyjnie 2 razy:) Oczywiście! Może założę drugie konto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 to jest już niemal jak poranny rytuał 229 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 to jest już niemal jak poranny rytuał 229 Rytualny 8 głos jest 230 "Lobby" Skionlinowe czuwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 To ja, pierwszy raz oddaje głos ,ale nie ostatni w tym głosowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Głos poszedł. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 238 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 241 bo zrobiłem to dwa razy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 241 bo zrobiłem to dwa razy:) A ja zaraz za Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 też już mam dwa konta... :cool: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 252 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Systematycznie, systematycznie...i 257 głos - 9 głos oddany :) ....minutę szybciej niż Figo hehe Ciekawe, czy pamiętasz jakiej muzy słuchałaś podczas robienia zdjęć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 258 do kiedy trzeba głosować? głosował będę,do kiedy tam trzeba ale już nie będę tutaj potwierdzał takiego faktu. bo to są nic nie wnoszące posty,takie puste kalorie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 -260 głos oddany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi