peszkod Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 771:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 773:) Powodzonka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 774:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Mamy oczko 775,776,777 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 782:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 784, licznik idzie w góre cały czas:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 No i głosowanie się skończyło... Licznik stanął na 788 głosach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 czekamy na jakies oficjalne wyniki czy nasze starania pomogły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Będą w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 i co? i co? już coś wiadomo? bo ciągle trzymam kciuki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 żeby się zakwalifikować do 1 setki potrzeba około 3500 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Będą w czwartek ...wątek "ucichł"...i z pewnością, nie jest to znak świadczący o Powodzeniu w Konkursie Mimo wszystko, myślę że odniosłaś Bardzo Duży Sukces: zjednoczyłaś "Wiarę narciarską" - bardzo dużą ilość uczestników forum Skionline, którzy codziennie klikali by zwyczajnie Powalczyć w Twoim imieniu. Liczba głosów jaką zebrałaś - była nie mała! Świadczy to o tym, że można na tutejszych "Ludków" liczyć nawet w sprawie nie dotyczącej narciarstwa Dla Nas jesteś Zwyciężczynią I z całą pewnością jesteś Najpiękniejszą Narciarką z pośród wszystkich startujących w tym międzynarodowym konkursie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 dobre podsumowanie - jednak coś tam nie do końca było ok - faktycznie głosy "znikały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) Big thanks A więc jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję, że tak solidarnie głosowaliście Wszystkim wysłałam podziękowania na PM ale nie udało mi się tego wysłać do borok222, więc dziękuję Ci tutaj Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jeśli tak , to proszę się przypomnieć Edytowane 25 Marzec 2010 przez Loviisa-chan 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi