mihumor Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 536 - proszę o mobilizacje bo coś wolno to dzis idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Tu jest lista userów którzy zostali mi jeszcze do indywidualnego powiadomienia. Ułożeni są po pięciu, do tylu na raz można wysłać. Tekst który wysyłałem to: Cześć, Nasza koleżanka Loviisa-Chan startuje w międzynarodowym konkursie, gdzie nagrodą jest sesja zdjęciowa do katalogu Benetton jesień/zima 2010/2011 w Nowym Jorku. Mobilizujemy forumowiczów do oddania głosu na nią. Szczegóły w wątku: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10632 Jeśli chciałbyś pomóc (to kosztuje 30 sekund Twojego czasu) zyskasz sobie wdzięczność Loviisy (Ewy) Głosować możesz raz dziennie do 16 marca 2010 pzdr misal Może ktoś ma chwilę i coś by poklikał, bo mnie już guzik na myszy wysiadł pzdr misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 misal przepraszam ale juz nieprzesadzajmy i nie robmy jakiejś akcji kto chce to klika i nie widze potrzeby by pisać do kazdego a po 2 wydaje mi się to śmieszne. klika ten kto chce to jest forum a nie partia ze kazdy musi. przepraszam lovisa ale dobrze rozumiesz ze klika ten kto chce i klikaja wiec akcje mobilizacyjne to mi sie z komuna kojarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 misal przepraszam ale juz nieprzesadzajmy i nie robmy jakiejś akcji kto chce to klika i nie widze potrzeby by pisać do kazdego a po 2 wydaje mi się to śmieszne. klika ten kto chce to jest forum a nie partia ze kazdy musi. przepraszam lovisa ale dobrze rozumiesz ze klika ten kto chce i klikaja wiec akcje mobilizacyjne to mi sie z komuna kojarza. Prócz tego na mnie osobiście takie nagabywania działają odwrotnie proporcjonalnie. Akurat nie w tym przypadku ,ale jeśli dzwonią z ofertami różnego typu to ja już tego nie chcę,ot normalnie na zasadzie ;"na złość babce odmroże se uszy" Może więc na innych też tak działać. Myślę,że odświeżanie tematu w postaci tych wpisów z numerkami robi wystarczającą reklamę temu wątkowi. I jeszcze należałoby wstawiać ten link http://casting.benetton.com/users/245742-chiao2258. w każdym takim poście.' ========================================================= Kiedy dzwonią do mnie na numer firmowy (stacjonarny) z jakąkolwiek ofertą i mają numer zastrzeżony to ja wtedy: Łodbierom bardzo ni dabałom "polszczyznom" troszka zalatujoncom na ślonsko gwara. Zazwyczaj pada pytanie czy rozmawiają z kimś kompetentnym i władnym w sprawie,bo mają taką to a taką ofertę. Jo wtedy pszerywom i godom ,że: Jo tu ino strużuja w tej firmie a łoni (czyli szefowie) pojechali kaś na narty. Zazwyczaj pada pytanie kiedy w takim razie mogą się skontaktować z szefem. Ja wtedy znów ni dbałom polszczyznom odpowiadam: Pani (panie) łoni to kaś daleko jeżdżom że jo tak daleko jeszcze nie był,a kie wrócom to jo nie wim bo łoni mi sienie tłumaczom. :D:) W moim pojęciu to jest śmieszne . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Figo, jesteś za wszystkie pieniądze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Powiem tak: Bugi, ciekawe na jakiej postawie cokolwiek się Tobie kojarzy z komuną. Jakby nie mobilizacja społeczeństwa w 1989 to jeździłbyś najwyżej na narty na Lolobrigidę. Jak ktoś potrafi liczyć, to niech policzy ile głosów przybywa Ewie codziennie, a ile potrzebuje, żeby mieć szansę na szansę. Może ktoś spojrzałby na tych co głosowali i zastanowił się skąd niektórzy wpadli na pomysł oddania głosu na Ewę. Nie zaglądali na forum od wielu miesięcy i nagle tak sami z siebie zalogowali się i powiedzieli, że oddali głos. Jak wyślesz 8000 informacji, to niech tylko 1 % odbiorców, czyli 80 osób odpowie pozytywnie. A połowie z tych osób spodoba się zabawa i będzie głosowało codziennie. I już mamy 500 głosów ekstra, z unikalnych IP i adresów e-mail, od tych co nigdy by się o akcji nie dowiedzieli. Kropla drąży skałę, ale to widać nie dla wszystkich do ogarnięcia. Proszę bardzo, oczekuję lepszych propozycji, niż tylko głosowanie na dwie, trzy ręce, głosowanie za kogoś itp. I to by było na tyle (ciekawe, komu ten cytat z czym się kojarzy). pzdr misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 Dziś rano 523 i 524,ale widzę,że już sporo przybyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 a przybyło, przybyło... 543:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Głos 545 z rana...i spadam w stronę Podhala na narty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Jest 547..... i spadam do roboty,tfu,tfu ....do pracy Bo do roboty to sie portki sciongo -------------------------------------- http://casting.benetton.com/users/245742-chiao2258 Edytowane 10 Marzec 2010 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 zmieniłem 555 na 556;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Panie Moderatorze melduję wykonanie zadania:p;) dwa głosy więcej:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Hej hej hej dawno nie lukałem ,a jak lukam to patrze -mail od Misala:eek:moze ciekawe co sie kroi a tu cio?!!!!!!!!!!!!!11 Głosujemy na Nasza Kobite no wiec Ja Kobity nie zawiode na zadnej plaszczyźnie GŁOS UWAZAM ZA ODDANY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 559 i560 Pablo,możesz głosować codziennie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 563:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 559 i560 Pablo,możesz głosować codziennie! dostałem maila 6.03 wiec zliczajac to oddaje glos CZTEROKROTNIE:D 564-568:D:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 568 BTW nieźle nam idzie, prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 569:) Powiem tak: Bugi, ciekawe na jakiej postawie cokolwiek się Tobie kojarzy z komuną. Jakby nie mobilizacja społeczeństwa w 1989 to jeździłbyś najwyżej na narty na Lolobrigidę. Jeśli chodzi o nartostradę na Szrenicy w Szklarskiej,to gdyby nie ustalenia na konferencji jałtańskiej w lutym 1945 to też by nie pojeździł;) A wracając do tej mobilizacji społeczeństwa -to 38% uprawnionych do głosowania w ogóle na wybory nie poszło. Biorąc pod uwagę, że kandydaci "Solidarności" otrzymywali średnio po ok. 60% wszystkich ważnie oddanych głosów, oznacza to, że głosowało na nich co najwyżej ok. 40 % spośród tych, którzy mogli brać udział w wyborach -dlatego dzień 04.06 nie jest świętem narodowym/pomijając awantury polityczne;)/;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 No to jedziemy na krawędzi dalej... 574. Też jestem zdania, że nagabywanie na priv może spowodować efekt odwrotny do zamierzonego. Ja na ten przykład w życiu bym nie zagłosował, a priv... do kosza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Nie zapomniałem, 577,578,579 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 585 i nie zapomnijcie dzisiaj kliknąć dla Lovisy:D. o,tutaj,o.... http://casting.benetton.com/users/245742-chiao2258. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 589, 590 i dalej sprężamy sięhttp://casting.benetton.com/users/245742-chiao2258. powodzenia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 Sru!... 592. Zastanawiam się czy "skionlajnowy" czyn społeczny ma jakikolwiek sens. No, ale dla bardzo ładnej koleżanki z forum można klikać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 594 i 595 Klikać!!!Klikać!!!Nie opieprzać się!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 596 (marboru) i 597 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi