Loviisa-chan Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Drodzy forumowicze, startuję w pewnym międzynarodowym konkursie, w którym główną nagrodą jest sesja zdjęciowa do katalogu Benetton jesień/zima 2010/11 w NYC, w związku z tym prosiłabym bardzo o wsparcie i zagłosowanie na mnie tu: http://casting.benetton.com/users/245742-chiao2258. Trzeba się zalogować ale to zajmuje tylko chwilkę, będę bardzo bardzo wdzięczna za każdy głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 (edytowane) Proszę bardzo:), udało się i to nawet 2 razy:) No to pozwolę sobie Ciebie ujawnić, może też to będzie zachętą dla innych do głosowania:): Edytowane 22 Luty 2010 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Masz mój głos Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 SB - uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 SB - uduszę Ty dziękuj Sławkowi. Gdyby nie ujawnił fotki to takim leniwcom jak ja nie chciałoby się kliknąć na link... a tak mój głos na Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 SB - uduszę Sama dałaś link,więc i ja sobie pooglądałem... Masz mój głos! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 I mój także 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 SB - uduszę Kiedy!Kiedy!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Kolejny głos... miał być... ale jak go dać? Ja jak zawsze nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 SB - "Kiedy!Kiedy!??? " Oj , dziadek dziadek .....:D:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Kolejny głos... miał być... ale jak go dać? Ja jak zawsze nic nie wiem Musisz się najpierw zalogować,to nie trudne,na pewno dasz radę .Później odebrać maila i kliknąć w link.Później najlepiej wrócić na Nasze forum i jeszcze raz kliknąć w link Loviisy,a następnie oddać głos("vote"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Kolejny głos... miał być... ale jak go dać? Ja jak zawsze nic nie wiem Kliknij na linka Lowisy, tam wypełnij formularz do logowania, musisz podać swojego meila prawdziwego, nie fikcyjnego, bo na meila przyjdzie Ci link którym aktywujesz konto i dopiero w tym momencie możesz oddać głos klikając na ten czarny prostokącik z zielonym serduszkiem w prawym górnym rogu - oczywiście na tej stronie z zdjęciami Ewy. Wszystko jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 done, można z facebookiem połączyć więc jest szybko, łatwo i przyjemnie. a spróbuj nie napisać relacji z wyjazdu do NYC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 ode mnie takze glosik jest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Kliknięte! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkibolek Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Masz mój głosik Brakuje zdjęcia z nartami. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Kurcze, tam oddać głos to jakiś koszmar:D:D:D:D Ale w końcu się udało:) Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 ech... i znowu dzień zacząłem od dobrego uczynku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Kurcze, tam oddać głos to jakiś koszmar I ten koszmar trwa u mnie nadal Coś mi się widzi,że się tam nie chcący zalogowałem :D Tylko na mnie głosów nie oddawajcie Loviisa miałem szczere chęci. angielski - ich nich fersztejen tyn gupi jenzyk:rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Ja też oddałam swój głos:) Powodzonka!!! PS. Ta fotka co wyskakujesz jest super:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 23 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Dziękuję wszystkim ^^ Aha, tam można codziennie głosować, więc jakby się komuś chciało to ja nie zabraniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Dziękuję wszystkim ^^ Aha, tam można codziennie głosować, więc jakby się komuś chciało to ja nie zabraniam Załatwione! Obowiązkowo codzienne klikanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Zagłosowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 ... prosiłabym bardzo o wsparcie i zagłosowanie na mnie mówisz i masz ... powodzenia pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Załatwione :-) A na nartach też tak umiesz podskoczyć ??? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi