JC Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Nordica kolekcja 2010/2011: Narty: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=632&g_numer_zdj=1 Buty narciarskie: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=633&g_numer_zdj=1 Jestem ciekawy Waszej opinii na temat nowej szaty graficznej nart Nordica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 (edytowane) Piękny zestaw: nartki z kostkami: http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=632&g_numer_zdj=4 i buty z kostkami: http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=633&g_numer_zdj=21 Ja się zasadzam na Nordici Speedmachine 115 tylko w PL z tym jest cieniutko, szczególnie w rozmiarze 24,5 a ja chciałabym przed zakupem jeszcze raz je przymierzyć... Do Admina/Moderatorów: Nie umiem wstawić tych zdjęć z galerii bezpośrednio do posta...więc linki wstawiłam... Edytowane 21 Luty 2010 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Jestem ciekawy Waszej opinii na temat nowej szaty graficznej nart Nordica. Jak dla mnie to trochę za krasne:rolleyes:, jak by wsadzić którąś z tych nart do klatki to by wyglądało że w klatce jest papuga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Mnie się to kojarzy ze snowbordem a nie nartami. Kilka egzemplarzy do wytrzymania ale większość,..........błeeeeeeeeee . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Nie znacie się na sztuce i tyle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Mnie się to kojarzy ze snowbordem a nie nartami. Kilka egzemplarzy do wytrzymania ale większość,..........błeeeeeeeeee . Nie znacie się na sztuce i tyle:p Jak dla mnie to trochę za krasne:rolleyes:, jak by wsadzić którąś z tych nart do klatki to by wyglądało że w klatce jest papuga:D Co do sztuki to przyjrzyjmy się o kolekcji k2 i teraz pogadajmy tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Nordica - kolekcja nart 2010/2011 W dziale Sprzęt dodana została kolekcja nart Nordica na sezon 2010/2011: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3358&id_modelu=4814 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Ale paskudne są:eek: i te żarówiaste zestawienia, okropnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Na śniegu mogą fajnie się prezentować. Widzę, że niektórzy producenci za wszelką cenę chcą się wyróżnić w tłumie. Tak zrobił Rossignol z białymi S, no i teraz Nordica. Reszty nie zauważam . No może Head jeszcze, bo ekipa tam zacna i Stockli, bo "ręczne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 no i ich "właściwości jezdne" wg mnie pozostawiaja u narciarza lekki niedosyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Jeśli chodzi o design to nie w moim typie zbyt pstrokate, rzucające się w oczy a co do właściwości jezdnych to Ty Bugi już na nich jeździłeś więc wiesz jak się prowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Ogólnie to niestety dość festyniarskie, aczkolwiek te ze zdjęcia trzeciego są re-we-la-cyj-ne!!! Bardzo mi się podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Ogólnie to niestety dość festyniarskie Trafione określenie:D Dla mnie przykra niespodzianka bo ich narty zawsze mi sie podobały a tu tymczasem kolory jak w sklepie z ciuchami dla deskarzy:D Troche tak Wieś tańczy i spiewa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 wiecie n "kazdemu według potrzeb " tak? mnie ten narty niczym specjalnym nie urzekły na bramkach ok ale pozatym niczego specjalnego nie bylo bez fajerwerkow ale nic wiecej juz nie mowie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Pani i Panowie, a więc tak Nordica jako firma przez większość istnienia na rynku nie był zauważany w ogóle no i przyszedł czas gdzie chce być zauważany. Po prostu chce błysnąć i to jeszcze modnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 coś w tym jest, że teraz będzie je widać na stoku i każdy zauważy. Myślę, że chętnie wybierać je będą młodzi, dla których lans na stoku to podstawa, więc może firma trafi do szerszego grona odbiorców i będzie drugą obok burtona najczęściej kojarzącą się z zimą marką wśród ludzi w przedziale wiekowym od 14 do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi