JC Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Blizzard kolekcja nart na sezon 2010/2011: http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=629&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Markery u Blizzarda - i czy to samo co u Volkla i K2 czyli coś w rodzaju MArker Jester? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 Mysiu skrót MTV (marker,tecnica,voelkl) jest już nieaktualny od tego roku jest MTB (marker,tecnica,blizzard) co do nowości to miałem okazje potestować Blizzard R-POWER FS 6.8; narta gigantowa, super jadaca w srednim i dłuższym skrecie bardzo stabilna, bardzo reaktywa i dobrze trzymajaca wymagająca i dająca duże poczucie bezpieczeństwo raczej już dla dobrze/bardzo dobrze jeżdżących jak dla mnie rewelacyjna narta tym produktem weszli do pierwszej ligi narciarskiej Blizzard R-POWER FS 7.2 odpowiednik crossa supersonic, rewelacyjna narta, bardzo wszechstronna można ja jechac krótki jak i długim skrętem, wybaczająca drobne błedy, dobrze trzymajaca w skręcie, bardzo uniwersalna bardzo dobrze działajacy system tłumienia drgań super oferta na cały dzień Jestem oczarowany tymi nartami, są to nie tylko moje odczucia, praktycznie każdy kto miał okazje spróbowac tych nart wypowaidał sie o nich w samych superlatywach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 Dzieki za info Zobaczymy co będą mieli z Blizzarda w weekend w Bukowinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Miał ktoś okazję pojeździć na RCS-ach i SLR-ach z tej kolekcji? Ciekaw jestem opinii o tych dwóch dechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anteks Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Blizzard G-Force G-Pro IQ Jakie są opinie o tej narcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Jakie są opinie o tej narcie? Test tej narty jest w nowym NTN (sprawdź wersje online strona 92) w teście niemieckim testowana w grupie allround i wypadła całkiem udanie. Cała seria blizzard g-force jest od dłuższego czasu na rynku i zbiera dobre opinie. Edytowane 9 Listopad 2010 przez Mr. A zapomniałem napisać jaka seria... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi