nexcom Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 (edytowane) kiedyś to było nie do pomyślenia ... nie dopuszczałem tej mysli do siebie ... "ja? w zyciu! to nie moje klimaty...." a jednak ... Z czasem coś we mnie sie zmianiało ... dojrzewało .... zacząłem o tym mysleć... czułem że coś nie do końca jest tak po każdym razie, że czegoś mi brakuje i że coś bym zmienił ... Chciałem spróbować już w zeszłym roku ale skutecznie odrzuciłem tą myśl ... ale nie na długo .... W tym roku powróciła ze zdwojoną siłą ... postanowiłem że spróbuje .... Nie wiedziałem jak sie do tego zabrać nikt w moim srodowisku tego nie robi wiec miałem dylemat od czego i z kim zacząć. Zacząłem szukać czytać i z racji doświadczenia w temacie i bliskości zamieszkania wybór padł na Sławka (SB). Z taką pewną nieśmiałością napisałem do niego na prv licząc że podpowie mi co i jak ... i może zaproponuje spotkanie ... I tak było - bez wahania zaprosił mnie do siebie ... Spotkaliśmy się wczoraj późnym wieczorem od razu zabraliśmy się do tego... SB pokazał mi cały swój warsztacik narciarski pilniki, ostrzałki, diamenty i wszystko co początkującemu "serwisantowi" (domorosłemu) może się przydać.Przeprowadził szkolenie w posługiwaniu się tymi wynalazkami i musze przyznać że nie taki wilk straszny.Po wszystkim wróciłem do domu i zabrałem się za moje fischerki - nie powiem super łatwe to nie jest a nawet męczące rece napier___ mi od szlifowania diamentem krawędzi ale efekt myslę że pozytywny , cały proces ze smarowaniem zajął mi 3godz. mam nadzieje że teraz ten czas będzie ulegał zmniejszeniu wraz z nabieraniem wprawy w temacie.Pojutrze pojadę sprawdzić efekt mojej "pracy" to dam znać ... to był mój 1 raz .... a podobno 1go się nie zapomina !!! SŁAWKU WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC W TEMACIE !!! ps.a tym którzy mają jakieś skojarzenia (a fe ) proponuje przeczytać jeszcze raz ze zrozumieniem Edytowane 19 Luty 2010 przez nexcom ps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Pięknie to opisałeś, aż serce mi szybciej biło i oddech jakby nieco szybszy... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Ja też miałem okazję oglądać warsztat SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Ja też miałem okazję oglądać warsztat SB Podobało Ci się czy się naśmiewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Podobało Ci się czy się naśmiewasz? Nie no podobało! Takiego wielkiego warsztatu jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 no to ja jeszcze jestem 2 kroki z tyłu. powoli "składam warsztat" i wgryzam się w lekturę stron kunzmann'a, toko, swix'a no i oczywiście skionline. mam nadzieję, że tak jak Nexowi uda mi się w przyszłym sezonie pobrać parę cennych nauk u jakiegoś forumowego MC, choćby nawet miało to wyglądać tak jak poniżej [YOUTUBE]UlTYcF9_Zjg[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 (edytowane) no to ja jeszcze jestem 2 kroki z tyłu. Najważniejsze jest się przełamać, ale potem równie ważne jest żeby nie popaść w uzależnienie Edytowane 19 Luty 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 20 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 Najważniejsze jest się przełamać, ale potem równie ważne jest żeby nie popaść w uzależnienie oj mozna mozna potestowalem wczoraj na pracicy mimo slabych warunkow wrazenia pozytywne - dzis delikatna poprawka diamentem (uzaleznienie?) .... nie ma na co czekac naprawde fajna sprawa nic strasznego a daje duzo radości jak sobie sam zrobisz frajda jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi