lokiec3 Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Mój kolega REX usilnie poszukuje narty dla siebie. Testował już kilka modeli i najbardziej przypasiło mu to: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2919&id_modelu=4049 Jednak wiadomo cena tej narty jest zaporowa. Szukam odpowiednika w tzw "normalnych" cenach innych producentów. Co byście polecili z nart o podobnych właściwościach i podobnym przeznaczeniu. Specjalnie nie użyłem słowa o podobnej klasie bo to niemożliwe. Jeżeli ktoś miał doświadczenie w jeździe na Red Starach i porównywał je do nart podobnych w przeznaczeniu i właściwościach to prosiłbym o propozycje i sugestie. Chyba, że RobertJanus da mi taką cenę na te narty, że nie będę musiał szukać środków zastępczych:D. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Jeździłem na Red Starach, to moim zdaniem nie jest klasyczna narta RC, do takiego np Fischera RC 4 rc brakuje jej troche dynamiki, za to bije je uniwersalnością na głowę i jest moim zdaniem dużo przyjemniejsza i milsza w pierwszym kontakcie - fajna narta na cały dzień i każde warunki, trudno mi porównać ale ja bym spoglądal w kierunku Head Icon TT 80 i 60 albo Salomon 24 hours lub 24 series - to są narty o podobnej koncepcji i podobnej geometrii - ale czy ok to twój kolega musi ocenić sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Ja też jeździłem na Red Starach i moje odczucia są podobne. Narta bardzo przyjazna w pierwszym kontakcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 bardzo stabilna narta dla słusznych facetów https://ssl.allegro.pl/item925417109_nowe_voelkl_volkl_racetiger_rc_2009_super_narty.html jeżdziłem 2 dni 3 sezony temu na mocno używanej,ale stabilne i szybkie to są...chciałem je nawet kupić,ale jakoś ceny były wysokie...nie to co teraz...dobra cena i solidne wykonanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi