magelan Napisano 4 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2010 Roman to w przyszłym sezonie już na nartach myślę że nie odpuścisz i zdrowiej:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 4 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2010 oj ja już przebieram nogami... po takiej diagnozie 5 maja jestem spakowany i patrze gdzie śnieg :eek: pozdr.Torres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2010 W tym kraju potrzeba ludzi o pozytywnym myśleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2010 W tym kraju potrzeba ludzi o pozytywnym myśleniu Tych nie brakuje,gorzej z tymi do roboty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 18 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 dzisiaj po 3 tyg. przewietrzyłem auto - tylko po osiedlu ale dałem radę jako tako mogę wyciągnąć rękę z ortezy - biegi 1 i wsteczny dwoma rękami ale powoli do przodu pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi