1973marcin Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 wczoraj byłem w makro, a tam szaleństwo między półkami sprzęt i odzież zimowa przeceniona, jest kilka fajnych rzeczy, gogle, kaski, imadła i żelazka , ale to co robią ludzie przy wyborze sprzętu to jest straszne:eek:, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 Ja kupiłem spodnie w makro i w sumie jeździłem na nich dobre 3 sezony. Fakt, ze jesli jest temp powyzej 0* to przemakają w ciągu 10 min, aaaaale Cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 odzież przeceniona 20-30%, sprzęt różnie, np żelazko tylko 20zł a imadła 50zł, narty nawet do połowy, ps. ludzie kupują kaski narty i buty tak jak nie wiem jak co....:eek: wczoraj byłem świadkiem jak pan kupował sobie narty i buty: wziął dwie pary pierwsze z brzegu zważył w reku i lżejsze wrzucił do kosza:D potem podszedł do półki z butami poszukał butów kolorze narty sprawdził rozmiar na cholewce i podszedł do gościa żeby mu wiązania dopasował do butów, :eek:, przy półce z kaskami jeszcze lepsze widowisko każdy bieże co jest pod ręką byle kolor pasował :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 a to znaczy, że najpóźniej w listopadzie towar ten przesunięty zostanie na allegro i na giełdy, choć myślę, że na alealle już się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poor Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 odzież przeceniona 20-30%, sprzęt różnie, np żelazko tylko 20zł : Niewiem, bylem z Makro w Zabrzu. Racja wyprzedaż może była/jest. Ale żelazka po 120 pln:/ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Niewiem, bylem z Makro w Zabrzu. Racja wyprzedaż może była/jest. Ale żelazka po 120 pln:/ .... żelazko przecenione o 20zł a imadała o 50zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poor Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 żelazko przecenione o 20zł a imadała o 50zł Eh czytanie ze zrozumieniem.... 120 za zelazko to dalej troche za duzo.... dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Z tego co słyszałem to w przyszłym sezonie mają mocno ograniczyć ofertę ze sprzętem zimowym. Może w końcu sklepy ze sprzętem sprtowym zaczną normalnie funkcjonować jak makro się wycofa ze „swoimi super” promocjami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi