Misal Napisano 18 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL: pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL, SCL pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Cholerka,wypadłem z pierwszej dziesiątki. Ale za to trzymam się w pierwszej dwudziestce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Cholerka,wypadłem z pierwszej dziesiątki. Ale za to trzymam się w pierwszej dwudziestce! spoko Johnny jeszcze możemy zamienić się miejscami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 19 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL, SCL, SGM pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 spoko Johnny jeszcze możemy zamienić się miejscami:D Kiedyś zacząłem od pierwszego miejsca i skończyłem w drugiej dziesiątce,teraz zacząłem od końca i liczę na stopniowy postęp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL, SCL, SGM, SGL pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL, SCL, SGM, SGL, SCM pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL, SCL, SGM, SGL, SCM, GSM pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 WOW!Awansowałem! ,znów na szczęśliwe miejsce 13-te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 WOW!Awansowałem! ,znów na szczęśliwe miejsce 13-te... Dzisiaj znów awansujesz. Skąd miałeś cynk o victorii Viktorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Dzisiaj znów awansujesz. Skąd miałeś cynk o victorii Viktorii? Wysłała mi SMS-a:"jestem w formie,chcesz browara,stawiaj na mnie". ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Wyniki po DHM, DHL, SCL, SGM, SGL, SCM, GSM, GSL Johnny, Zawsze w Ciebie wierzyłem pzdr misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Dzięki Misal! No to już pierwsza dziesiątka! Cobra miał nosa... :rolleyes: - powoli do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 26 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Emocje sięgają zenitu po DHM, DHL, SCL, SGM, SGL, SCM, GSM, GSL, SLL Jaki wspaniały finisz, dojazd do stadionu, cały peleton wjeżdża na stadion, w bramie jakieś przepychanki, jakie to szczęście, że zawodnicy nie mają pompek, ostatni wiiiiiirrraaaaażżżżżżżżżżżżżżżżz ..................................... pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 WOW,sam siebie zaskakuje! Podium blisko,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Czy mogę jeszcze zmienić typy na SL (M). Przed igrzyskami wydawało sie ze Grange może sie pojawi, a jednak nie zrobił tego Moje nowe typy: HERBST Reinfried LIZEROUX Julien KOSTELIC Ivica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Czy mogę jeszcze zmienić typy na SL (M). Przed igrzyskami wydawało sie ze Grange może sie pojawi, a jednak nie zrobił tego Moje nowe typy: HERBST Reinfried LIZEROUX Julien KOSTELIC Ivica Mam mieszane uczucia, bo wyrzuciłeś też Prangera, a ten był na liście startowej. Samego Grange ewentualnie można by odpuścić (Ty jeden na niego głosowałeś) pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Konkurs olimpijski: http://misal.pl/~misal-ftp/skionline/konkursy/20100209/konkurs10.htm Puchar Prezesa: http://misal.pl/~misal-ftp/skionline/konkursy/PUCHAR.HTM pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Misal,klikam w link a tam Not Found... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Już dobrze,choć mogłoby być lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Misal,klikam w link a tam Not Found... A zemesa wysłałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 A zemesa wysłałeś ? Za jedyne 499,9 zł? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Za jedyne 499,9 zł? ;) W zależności od taryfy jaką masz i ile płacisz za zemesa do Ery Boże, to ile musiałeś wydać, jak ostatnio do mnie dzwoniłeś :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Początek 2 dziesiątki - cyba nie jest żle :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi