johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 W zależności od taryfy jaką masz i ile płacisz za zemesa do Ery Boże, to ile musiałeś wydać, jak ostatnio do mnie dzwoniłeś :eek: Mam Erę,więc niewiele,ale te konkursy takie i owakie... :eek: - już nie gram! Za to testuję czasem nową zabawkę,o której mówiłem - działa fajnie,jak jest 3G... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) Z tych emocji olimpijskich zapomieliśmy o Naszych Zwycięzcach: AKLIM PICU KEFAS123 GRATULACJE ! Edytowane 27 Luty 2010 przez Misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 No dobra,gratulację! Choć raz skończyłem w pierwszej dziesiątce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 G R A T U L A C J E Z tych emocji olimpijskich zapomieliśmy o Naszych Zwycięzcach: AKLIM PICU KEFAS123 GRATULACJE ! GRATULUJE osobiście bardzo ciesze się z 1 miejsca mojego ziomala AKLIMa tak jak obiecałem nagrody wyślę pocztą prosze NA PW Aklim-a i PICU o przesłanie adresów jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 GRATULUJE osobiście bardzo ciesze się z 1 miejsca mojego ziomala AKLIMa tak jak obiecałem nagrody wyślę pocztą prosze NA PW Aklim-a i PICU o przesłanie adresów jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam wszystkich Pocztą lepiej nie wysyłaj!! Mój plecak z jednego z konkursów właśnie chyba w taki sposób zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 ha,ha:) udało się , chociaż końcówkę miałem słabą dzięki za gratulacje , no i za nagrodę od Nexcoma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 ha,ha:) udało się , chociaż końcówkę miałem słabą dzięki za gratulacje , no i za nagrodę od Nexcoma:) moje gratulacje "sąsiedzie" kosisz te nagrody w tym roku hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 thx4Misal a i oczywiście podziękowania i gratulacja dla Michała za super skrypt i obsługę techniczną konkursu !!! "że Ci sie chciało" - kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Wpadłem w rutynę Zajrzyj tutaj pzdr misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Oddaję nagrodę laureatowi 3-go miejsca. Nie będę mógł z niej niestety skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Wpadłem w rutynę Zajrzyj tutaj pzdr misal wybacz prawdę mówiąc nie miałem jakoś wcześniej okazji podziwiać ale TYM BARDZIEJ należą się słowa uznania Oddaję nagrodę laureatowi 3-go miejsca. Nie będę mógł z niej niestety skorzystać. jak właśnie dowiedziałem sie na PW kolega Picu w związku z brakiem możliwości wykorzystania przekazuje nagrode koledze KEFAS123 którego proszę o przekazanie na PW adresu do wysyłki , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 na 100% nie dam rady zrealizować nagrody wiec chętnie przekażę osobie z pozycji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 suprajs jakich mało Marek.m77 prosze o kontakt w sprawie wygranej bo mnie właśnie zatkało aklim był ziomalem ale ty to już jestes mega ziomal zaraz sie okaże że sie może znamy zapraszam po odbiór nagrody osobiście do mnie do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 ...aklim był ziomalem... To jak Aklim tak podpadł za wygranie konkursu :eek: to co będzie ze mną Obiecuję, że już nie będę :D pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 To jak Aklim tak podpadł ..... hehehhee nie no spokojnie jest jest nadal jest i bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 zamknięcie tematu nagród w konkursie w porozumieniu z Markiem (który nie może wykorzystać kuponu) doszedłem do wniosku że nagroda należy się Michałowi za tak profesjonalną obsługę techniczną konkursu (tego i wszystkich byłych i przyszłych) , mam nadzieje że nikt nie ma nic przeciwko nagrody wysyłam dziś pocztą , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi