rikirik Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 kolego Kowalczuk lubisz Dzikowiec lepiej od innej gorki to super tylko jak coś porównujesz to odwiedź wszystkie ale live a nie przez mapy google góra to juz nie wszystko zaplecze i klimat tez sie liczy pozdrawiam i do miłego na stoku daj znać jak będziesz się gdzieś wybierał to się dołączę do testowania ale z tego co widzę to ruszasz jakiś temat żeby "zaczepić" Honze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qzel Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 ratrak to PistenBully 300w sami zobaczcie co to potrafi byłem na Dzikowcu wczoraj i fakt jeździłem po kamieniach ale było warto, bo czekałem na to długie lata ta góra ma potencjał i jeszcze rok, może 2 a będzie tam naprawdę dobry ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 18 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) kolego Kowalczuk lubisz Dzikowiec lepiej od innej gorki to super tylko jak coś porównujesz to odwiedź wszystkie ale live a nie przez mapy google góra to juz nie wszystko zaplecze i klimat tez sie liczy pozdrawiam i do miłego na stoku daj znać jak będziesz się gdzieś wybierał to się dołączę do testowania... Przecież pisałem, że już odwiedzałem Rymarza =>#25. Więcej nie będę ryzykował straty czasu. O Sokolcu i Rzeczce nie będę wspominał. Trasy dla początkujących i nie ma tam nawet 150 m. różnicy wzniesień. Oczywiście, że cała oprawa też jest ważna, ale da się bez tego wytrzymać. Na obiad można też pójść po nartach gdzieś indziej, niekoniecznie na stoku. W tak małych ośrodeczkach jak w tych sudeckich, bardzo rzadko jeżdżę dłużej niż 4 godziny. Kręcenie się przez cały dzień po jednej, czy dwóch w dodatku krótkich trasach uważam raczej za nudne zajęcie. Edytowane 21 Luty 2010 przez kowalczuk więcej tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 21 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 (edytowane) Cytat ze strony Dzikowca ==>: "Od dnia 19 lutego 2010 r. z powodu warunków atmosferycznych - stok narciarski GÓRA DZIKOWIEC - nieczynny do odwołania! W przypadku zmian będziemy na bieżąco informować!" Przypuszczałem, że tak będzie. Bez naśnieżania i równego, trawiastego, bezkamiennego podłoża daleko nie ujadą. Pozdrowienia, RK Edytowane 21 Luty 2010 przez kowalczuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 Od kilku lat śledzę od czasu do czasu w Internecie => opinie ludzi, którzy tam byli i niestety prawdę mowiac nie są one pozytywne. Bylem tam 2 lata temu i muszę potwierdzić, że jakość przygotowania tego stoku pozostawia bardzo wiele do życzenia. Dlatego więcej tam, dopóki się to nie zmieni, nie pojadę. kupa smiechu takimi kryteriami mozna położyć kazdy stok w alpach :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi