Michel Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 wyjazd z Torunia. 08.02.2010 godz 18. Jadę na dwa dni i mam 4 wolne miejsca w vanie.Wyjaz dość nagły i w zwiąsku z tym nie mam rezerwacji na noclegi. Pewnie się znajdzie coś w pobliżu Kotelnicy/ 10km/ ,zainteresowani kontakt 517922259.jestem zpragniony jazdy , więc przyjazd na stok od otwarcia , reszta do uzgodnienia. Jedynym kosztem wspólnej wyprawy jest partycypacje w paliwie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 7 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 białka t. :)mam komplet dzięki . A wystarczyło tylko parę godzin. Do zobaczenia na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 :)mam komplet dzięki . A wystarczyło tylko parę godzin. Do zobaczenia na stoku. :eek::eek::eek: Ale o sooo chozii ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi