draveen Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Mam krótkie pytanie do narciarzy Czy są jakies zniżki na wyciąg w wierchomli? Kupony rabatowe, karnety zniżkowe promocje...ogólem cos czego nie ma na stronie internetowej stacji a ludzi o tym wiedzą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 (edytowane) Jest tam coś związane z Plusem - sms trzeba wysłać i rabat się dostaje. Tutaj opis akcji Edytowane 7 Luty 2010 przez Bończa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draveen Napisano 7 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Dzięki za podpowiedź. Przekalkulowałem i raczej sie nie opłaca bo jedziemy na 4 dni i zestawiając te znieżkę z karnetem 4 dniowym nie wyjdzie taniej, poza tym pewnie sa jakies ograniczenia w korzystaniu z tej zniżki. Pozdrawiam i czekam na inne ciekawe propozycje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 jest promocja.....za 3 carlsbergi w hotelu w Wierchomli...dostaniesz lampkę wina;)...i uśmiech pani barmanki A tak serio....dla mnie skandal żeby nie było zniżek dla dzieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draveen Napisano 7 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 w sumie dobre i to...piwa napewno sie napije, a lampka wina dla kobiety;) dobra proporcja będzie:D Niby zniżki dla dzieciaków nie ma, ale dla dorosłych nie jest drogo w sumie, także chyba sie to troche niweluje. Poza tym parking za darmo, też plus. Jak dla mnie w porównaniu z Białką Wierchomla zdecydowanie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Byłem wczoraj...warunki super, tylko ludzi sporo...jak to w weekend. Ale że tych tras juz troszkę jest;) rozkłada sie...a w tygodniu musi byc naprawde super jazda. Masz rację...za parking i umiarkowaną cenę plus dla Wierchomli...minus za powolne główne krzesło i ceny w barze. pozdr. i zycze milego pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Jeżeli jedziesz na 4 dni i zamierzasz sporo pozjeżdżać to tylko karnet kilkudniowy. Dla przykladu 3-dniowy kosztuje 200 zł, co wychodzi 67 zł dziennie. Przy spokojnej jeździe i cenie 15 zł za krzesło te 67 zł zwróci Ci się w mniej więcej 2,5 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinia84 Napisano 14 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2010 Dla mnie za dużo ludzi. My byliśmy w końcu w Tyliczu i Rytrze, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Dziś będę testował zniżkę w Krynicy. Aktualnie zarówno w Krynicy i Wierchomli ludzi brak. Śnieg jest tylko straszna zupa od południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinia84 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Teraz to chyba wszędzie tak:( Niestety. Znajomi wygrali weekend w Hotelu Gościniec Ryterski z pakietem SPA i karnetem na wyciąg Ryterski Raj dla 2 osób wraz z uroczystą kolacją, ale ja nie wiem, co oni na stoku zastaną... Dobrze, że pobyt w hotelu jest kuszący;) W Krynicy i tak powinny być lepsze warunki jeszcze niż na Wierchomli. Coś mi się tak wydaje.(mówię z autopsji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcepanek Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Teraz to chyba wszędzie tak:( Niestety. Znajomi wygrali weekend w Hotelu Gościniec Ryterski z pakietem SPA i karnetem na wyciąg Ryterski Raj dla 2 osób wraz z uroczystą kolacją, ale ja nie wiem, co oni na stoku zastaną... Dobrze, że pobyt w hotelu jest kuszący;) W Krynicy i tak powinny być lepsze warunki jeszcze niż na Wierchomli. Coś mi się tak wydaje.(mówię z autopsji) SPA - urocze zakończenie dnia po aktywnym zjeżdżaniu na stoku:) Nawet teraz pomarzyć można sobie hehe- nawet przed snem, pozazdrościć im wygranej nagrody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinia84 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Kumpel (jest w Krynicy obecnie) mówił, że jednak da się jeszcze jeździć w całkiem przyzwoitych warunkach, więc może jednak warto się wybrać na stok... Nie tylko na to SPA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinia84 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Byłem wczoraj...warunki super, tylko ludzi sporo...jak to w weekend. Ale że tych tras juz troszkę jest;) rozkłada sie...a w tygodniu musi byc naprawde super jazda. Masz rację...za parking i umiarkowaną cenę plus dla Wierchomli...minus za powolne główne krzesło i ceny w barze. pozdr. i zycze milego pobytu. To prawda, jak tylko ktoś ma możliwość jazdy na stok w tygodniu to jest super, luzik:) A jedzenie ważne, więc Cię rozumiem... Tym bardziej, ze ja już po kilku zjazdach marzę tylko o czymś pysznym... A w Rytrze bywasz? A jeśli tak, to tam gdzie jadacie? My w tamtym roku odkryliśmy taką karczmę koło Perły - Karczma nad potokiem, jedzenie niebiańskie... Ach, się rozmarzyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 A to dobrze wiedzieć... zaglądnę z pewnością, nie ma to jak dobra micha;) po nartach. Zeby tylko było troszkę bliżej z Kr. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi