lski@interia.pl Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Szukam towarzystwa,które wybrałoby się w marcu na słynne zawody Gardenissima w Val gardena-wyjazd 26.03... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Szukam towarzystwa,które wybrałoby się w marcu na słynne zawody Gardenissima w Val gardena-wyjazd 26.03... Ja planuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Gardenissima Ja planuję! Ja chciałbym wyjechać 26go/piątek/z okolicy Zakopanego,być na miejscu w sobotę rano,lekki rozjazd,odbiór numerów,w niedzielę zawody -termin powrotu do uzgodnienia. W piątek mam finał MPA, prawdopodobnie w Zakopanem i dlatego wyprzedzenie niewielkie.Zresztą przetrenować się przed zawodami nie byłoby dobrze,w zeszłym roku przez dwa dni poprzedzające Gardenissimę ileś razy próbowałem przejechać złożony te 6 km-tym razem chciałbym uniknąć takich pokus... Na razie nie mam nikogo,kilka osób jest w fazie rozważania udziału a zapisać się i wpłacić wpisowe wypadałoby juz,bo zamkną listę. A zatem-sprawa otwarta.. P.S.Jadę dużym autem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Ja chciałbym wyjechać 26go/piątek/z okolicy Zakopanego,być na miejscu w sobotę rano,lekki rozjazd,odbiór numerów,w niedzielę zawody -termin powrotu do uzgodnienia. W piątek mam finał MPA, prawdopodobnie w Zakopanem i dlatego wyprzedzenie niewielkie.Zresztą przetrenować się przed zawodami nie byłoby dobrze,w zeszłym roku przez dwa dni poprzedzające Gardenissimę ileś razy próbowałem przejechać złożony te 6 km-tym razem chciałbym uniknąć takich pokus... Na razie nie mam nikogo,kilka osób jest w fazie rozważania udziału a zapisać się i wpłacić wpisowe wypadałoby juz,bo zamkną listę. A zatem-sprawa otwarta.. P.S.Jadę dużym autem.... Ja prawdopodobnie dojadę tam prosto z Włoch w sobotę nie z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi