Gość Bode Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 a kiedy to wypada? ten weekend? jak tak to sobota odpadam niestety:confused: czyli się powoli wszyscy wysypują;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Bode z sobota no u mnie moze byc ciezko:) chyba ze bedzie blisko gdzies no to moze.. podawajmy konkretne daty kto moze kiedy! ja moge 7,14,20,21! i ew w tyg daloby rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 ja tak jak pisałem w tygodniu mam ciężko no i ten weelkend odpad a tak jestem do waszej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Pozostaje niedziela 21.02 , i Gruniky? ( ze względu na Elana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Pozostaje niedziela 21.02 , i Gruniky? ( ze względu na Elana) i to jest , moim zdaniem , słuszna koncepcja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 (edytowane) Aklim no to znów będzie wesoło jak ostatnio ? PS. Bierzemy grilia? Edytowane 4 Luty 2010 przez Raceman ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Aklim no to znów będzie wesoło jak ostatnio ? PS. Bierzemy grilia? z nami zawsze jest wesoło:D a grill jak najbardziej , już mi ślinka cieknie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 no to ja jestem napewno a grill jak najbardziej mile widziany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 mi tez odpowiada ten termin wiec jestem na 100% i ze mna również pojedzie Bode jak pasuje oczywiscie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 (edytowane) no to widzimy się 21 ps. na dzień dzisiejszy 2 miejsca wolne w samochodzie na trasie kraków-gruniki posiadam. w drugą stronę też Edytowane 5 Luty 2010 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 mi tez odpowiada ten termin wiec jestem na 100% i ze mna również pojedzie Bode jak pasuje oczywiscie:D 21? jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 no to widzimy się 21 ps. na dzień dzisiejszy 2 miejsca wolne w samochodzie na trasie kraków-gruniki posiadam. w drugą stronę też tak sobie pomyslalem ze mozna byloby sie zabrac jakos z ns ale jak popatrzylem na mape to nie jest to po drodze.. dla Ciebie za duzo drogi do nadrobienia, a nasze drogi spotykaja sie dopiero w Jabłonce a stamtad to juz niedaleko jest.. ale checi byly:) Bode to sie jeszcze zgadamy na PM albo w Rytrze i dogadamy co i jak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 tak sobie pomyslalem ze mozna byloby sie zabrac jakos z ns ale jak popatrzylem na mape to nie jest to po drodze.. dla Ciebie za duzo drogi do nadrobienia, a nasze drogi spotykaja sie dopiero w Jabłonce a stamtad to juz niedaleko jest.. ale checi byly:) Bode to sie jeszcze zgadamy na PM albo w Rytrze i dogadamy co i jak! No ja myśle! Póki co umawiamy się na jakies nartowanie w Rytrze? Jutro nie moge a niedziela trening w Rytrze. Może przyszły tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Bode jak najbradziej:D ja dzis nartowałem w Krynicy na Azotach, piekne warunki -7 stopni i sloneczko:D od 8 do 11 non stop gora dol:D a jutro planuje chyba Palenice w Szczawnicy.. zobaczymy jaka pogoda bedzie.. a w tygodniu na ktorys dzien sie styknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Bode jak najbradziej:D ja dzis nartowałem w Krynicy na Azotach, piekne warunki -7 stopni i sloneczko:D od 8 do 11 non stop gora dol:D a jutro planuje chyba Palenice w Szczawnicy.. zobaczymy jaka pogoda bedzie.. a w tygodniu na ktorys dzien sie styknie:) No to lajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Wiec wszyscy jesteśmy umówieni na 9-00, 21 w Sihelnych o ile dobrze zrozumiałem? Teraz się zdeklarujcie kto będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 i jakie przywiezie narty niech każdy napisze:) ja potwierdzam 21.02 g.9.00:D + Volkl Racetiger SL:) a teraz lece do Krynicy, pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Boduś wiadomo że będę i z jakimi nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 Boduś wiadomo że będę i z jakimi nartami Boduś hah. No ją będe 21.02.10 + SL12 FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 (edytowane) kolejny weekend się zbliża i czas zaplanować wyjazdy na 20-21. rozumiem, że niezależnie od wszystkiego i tak spotykamy się 21go ? Edytowane 12 Luty 2010 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Ok, i teraz nasuwa się problem. 27-28 jest Red Bull zjazd na krechę. Planujemy się tam ze Smithsem wybrać (tzn Smiths na pewno) tylko nie wiem jak z kasą u mnie będzie. Niby coś tak mam ale na te dwa dni i ubezpieczenie trzeba tak z 180-200 zł liczyc. Czy nikt się nie obrazi jeśli byśmy trochę te testy w terminie przełożyli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Bode Ty piszesz o 27-28 a my potykamy się 21 na Sihelnym tak juz się poustawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 21 jestesmy ustawieni tylko Bode wybiera sie ze mna na Red Bulla i tam jakies wydatki wieksza beda:) a nie wiadomo jak on z gotówka sie wyrobi jeszcze na Sihelne.. mam nadzieje ze pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 Bode Ty piszesz o 27-28 a my potykamy się 21 na Sihelnym tak juz się poustawialiśmy Chodzi o pieniądze. 27-28 jest red bull, na którego trzeba miec ze 200 zł a 21 są sihelne na które my ze smithsem liczymy po 130 na głowę. Nie wyrobię z gotówką a na redzie mi zależy bardzo. Poza tym pojawił się nowy niuans. Mam anginę i lecę na antybiotyku. Najwcześniej na treningi moge 24 iść. Już i tak mnie ominęły i szykuje się, że ominą mnie następne dwa w najbliższy weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 no to co Panowie w końcu z tą niedzielą, spotykamy się na sihelnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi