Gość Bode Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 ja tam żadnych komórek,niestety, nie posiadam:rolleyes: , ale tak sobie myślę , że gdybym z własnej nieprzymuszonej woli pojawił się na takich testach , to może koledzy daliby się karnąć na takich nartkach:) Moje narty są do Twojej dyspozycji Prrrrr! Wojtuś nie może w tygodniu. Trzeba chyba się przestawić z wizją na któryś weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) no teraz już zaczyna mi się zapieprz w pracy:o Aklim oczywiście że jesteś mile widziany, zresztą każdy z forumowiczów im nas więcej tym lepiej Edytowane 31 Styczeń 2010 przez wojtus81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 z chęcią się dołączę ze swoim elanem slx 08/09, choć to nie rd, jeśli mi tylko termin siądzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Bode teraz tak sobie myśle na grunikach przecież Grzesiu Dendys prowadzi szkołę elana więc powinien mieć komórkę sl w swojej stajni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 ja ma omeglassa a teraz nawet 2 (jeden od Grzegorza - muszę oddać ) a w gs mam rentalowego looka to możemy przełożyć do nart marcina i nie trzeba będzie śrubokręta , moge zabrać jeszcze tego contacta courchevel wojtuś dzisiaj na nim jeździł , zawsze możemu się podpiąć pod zawody skiforum 20lutego ale tam to do testowania raczej gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 ok ok bo jesli chodzi o sprzet jaki przywieziemy to napewno bedzie on 1 klasa i każdy bedzie mógł spróbowac sił na każdej narcie mysle:P zeby nam dnia starczylo hehe bo w koncu kilka zjazdów na jednej trzeba zrobic.. co do terminu.. skoro w tygodniu niektórym osobom jest sie ciezko wyrwac (wojtek, bode), co myslicie o weekendzie 20/21? sobota albo niedziele to juz kwestia ustalenia ale chodzi mi o ten weekend.. wszystkim chetnym odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 20 są zawody w białce finał allezimy (6jedziemy eliminacje z marcinem) i 20 tez są zawody na praciakach czyli raczej niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 mi niedziela 21.02 odpowiada, teraz prosimy pozostałych o potwierdzenie terminu czy im pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 ja się dostosuję aha... spotykamy się na Sihelnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Sihelne chyba wszystkim pasuje bo nie widzialem zeby ktos mial jakies inne pomysly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Mi 21 jak najbardziej też pasuje, dogadam sie ze smithsem i jakos to będzie:D Nie wiem jak wam dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 bedzie elegancko:) hm nie wiem bo nie jestem na forum od poczatku, ale czy to nie bedzie pierwszy oficjalny test narciarski użytkowników forum no można poeidzieć na duża skalę bo nart SL zapowiada sie kilka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 21 powiadacie hm... trza pomyśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Coś mi się o uszy obiło że szkolenie ma być 20, ale tylko obiło, więc pssssttt:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Jakby sie to zgrało jeszcze z szkoleniem to bylo by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Coś mi się o uszy obiło że szkolenie ma być 20, ale tylko obiło, więc pssssttt:cool: a no to czekamy na jakies blizsze informacje jakby bylo cos wiadomo juz:) ja ten weekend mam wolny wiec sie dostosuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 a no to czekamy na jakies blizsze informacje jakby bylo cos wiadomo juz:) ja ten weekend mam wolny wiec sie dostosuje.. No ja mam sekcje 20-21, sobota gs niedziela sl na który nie muszę iść bo mam wtedy dodatkowe ćwiczenia gigantowe. Z sobotą gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Jeśli to będzie 20 to bedzie mało ludzisków za dużo zawodów w kalendarzu zawody ski forum allezima itp itd a tu ciemno i zimno......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 (edytowane) Jeśli to będzie 20 to bedzie mało ludzisków za dużo zawodów w kalendarzu zawody ski forum allezima itp itd a tu ciemno i zimno......... Zawody ze Skiforum:confused: ...nie no wybacz, przecież trudno żeby Carvingsport organizował nam szkolenie za darmo, a termin dostosowywał do kalendarza Skiforum:cool: A na treningu to w sumie im mniej ludzi tym lepiej:) I trenerzy szybciej ogarniają trenujących i rowy po pachy się tak szybko nie tworzą Same plusy:p Edytowane 1 Luty 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 20 lutego niestety ja nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Więc 20 lutego odpada... A 13 -14 ? Co Wy na to ? Dla zainteresowanych, którzy pytali: Skorupa w moich HEAD'ach to 320mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 hehe zaczelo sie zamieszanie:P ja np 13 nie moge ale 14 to juz predzej.. w sumie najlepiej by bylo gdyby było ogłoszone kolejne szkolenie w ktorys weekend no i kazdy musialby sie dostosowac.. moze dostaniemy jakies info na dniach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Panowie a 21? Może się sprężymy? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 21 luty to niedziela i z racji dużej ilości narciarzy i snowbordzistów (niestety) też , nie ma możliwości ustawienia slalomu , albo inaczej jazda na tyczkach w takim dniu na Sihelnym jest po prostu niebezpieczna - tak niedawno mówił mówił mi Grzegorz D. i ja się z nim zgadzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi