Aldok63 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 http://sport.interia.pl/news/nadia-fanchini-powaznie-kontuzjowana,1432647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Oglądałem ten dzisiejszy SG, upadek wyglądał koszmarnie. I tak, że się pozbierała. Twarde te kobitki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 hm widziałem ten super-G i na poczatku naprawde wydawało sie ze cos sie z nogami podziało.. ale później stała i chodziła na nogach a stało sie jej coś z reką z tego co pokazywali. a tu nagle obydwa stawy kolanowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Cholera, a w sumie wyglądało, że jest szansa, że będzie dobrze. Może jak "prawie sama" schodziła z trasy to będzie jednak ok, mam nadzieje.... Ma takie piękne warkoczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 hm widziałem ten super-G i na poczatku naprawde wydawało sie ze cos sie z nogami podziało.. ale później stała i chodziła na nogach a stało sie jej coś z reką z tego co pokazywali. a tu nagle obydwa stawy kolanowe? podczas oglądania SG live miałem dokładnie takie samo wrażenie. Wykruszają się zawodnicy przed olimpiadą. O ile pamiętram wątpliwy udział IO jest dla: Kucery, Grange'a, Hosp. Czy są jeszcze (niestety) jacyś zawodnicy, o których zapomniałem? Chyba ktoś z Kanady. Z ostatnich dni jest jeszcze Cuche ze złamanym kciukiem, oby go to nie wyeliminowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Ostatnio Szwajcarki Martina Schild i Fraenzi Aufdenblatten zerwały więzadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi