JC Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Właśnie wróciliśmy! Praca wykonana. Stok sfilmowany i obfotografowany, no i objeżdżony też Było prawie jak na Golgocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Właśnie wróciliśmy! Praca wykonana. Stok sfilmowany i obfotografowany.... To pokaż Było prawie jak na Golgocie! Nie byłem tam, ale wiem że to już jest bluźnierstwo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 To pokaż Pokaże Nie byłem tam, ale wiem że to już jest bluźnierstwo:D Eeee tam. Też ratrakowali przed otwarciem, też są lampy, może trochę więcej bo stok dłuższy no i też jest orczyk ... o gondoli nie wspomnę, bo po co Cena za jazdę wieczorem to 12,50 Euro. Nie jest wliczona w normalny skipass! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Wczoraj było tak: A dzisiaj już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Na ispo rozmawialiśmy z Komperdellem i ... będzie Komperdell w Polsce... a gdzie go można szukać w Polsce i od kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 a gdzie go można szukać w Polsce i od kiedy? Poczekaj trochę, aż wrócę do kraju. Napisze wszystko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Wczoraj było tak: kombinowałeś mocno z czasem naświetlania czy trasa rzeczywiście dobrze oświetlona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Włoch - Niemcy - Austria - czyli JC ściemnia,że pracuję. Pewnie po pracy najbardziej będą go boleć nogi... skąd ja to znam... Poważnie,to proszę o więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi