Piotr_67 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 JC na jakiej planecie widać taki piękny księżyc:confused: Gdzie ty na tych nartach jeździsz:D:D Kurcze i jeszcze narzeka na pracę. Zapraszam do biura w nim jest super:mad::mad: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 ... Dzisiaj to samo :eek: Taka praca Chyba Prezes na nartach w depresję popada :eek: Na przyszłość proponuję wyznaczać zastępców, a Prezes spokojnie, z prezesowskiego fotela będzie nadzorował ich pracę Kto jest za proszę o wpisywanie się na listę: misal pzdr _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Chyba Prezes na nartach w depresję popada :eek: Na przyszłość proponuję wyznaczać zastępców, a Prezes spokojnie, z prezesowskiego fotela będzie nadzorował ich pracę Kto jest za proszę o wpisywanie się na listę: misal Figo pzdr _________________ .....sorry za ingerencję w Twój tekst ale w ten sposób dopisałem się do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 A na czym się to przemieszcza w pracy? w dół bo w górę to wiadomo:p Na długich wąskich żółtych, bo szerokie brązowe muszą poczekać na świeży śnieg. Obie pary tej samej firmy. Nowości nie mam ... z różnych przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Ja mogę być tym wielbłądem:D:D:D Będę nosił "kamerę, statyw, aparat, obiektywy, filtry" Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Ja mogę być tym wielbłądem:D:D:D Będę nosił "kamerę, statyw, aparat, obiektywy, filtry" Pozdrowienia Tak, to wszystko jest miłe ... do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Dla takich widoków warto się pomęczyć Mimo wszystko pozazdrościć Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Piękne zdjęcia, Jacek. Mój małpi aparat takich nie chce robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Żeby Wam tak przykro nie było, to powiem tak: dzisiaj zjechałem na nartach 1 raz - słownie jeden!!! :eek: I tylko dlatego, że głupio by było jechać w dół gondolą. Cały dzień biegałem z kamera i aparatem! Tak się najeździłem! Dzisiaj wieczorem o 21 idę jeszcze na .... narty :D ale znowu jak wielbłąd Na jutro w planie mam Passo Rolle. To mniejszy braciszek San Martino ze wspaniałymi widokami! Niestety zabieram przebranie wielbłąda Na szczęście na piątek zapowiadają opady śniegu, więc może pojeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Jacku, Forumowicze doskonale wiedzą, jak ciężkie jest życie Prezesa :eek: Zobacz, przez cały dzień zgłosiło się tylko dwóch chętnych na stanowiska v-prezesów Wyciągnij wnioski pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Jacku, Forumowicze doskonale wiedzą, jak ciężkie jest życie Prezesa :eek: Zobacz, przez cały dzień zgłosiło się tylko dwóch chętnych na stanowiska v-prezesów ....i tylko jeden chce to robić z uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Piękne zdjęcia, Jacek. Mój małpi aparat takich nie chce robić... aparat to połowa sukcesu coś wiem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Połowa sukcesu to dobra pogoda i słońce, bez tego najlepszy aparat wymięka bo jak mówi stare porzekadło z czasów kiedy jeszcze nie było aparatów" Z gówna bata nie ukręcisz":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Ależ ja bardzo chętnie będę służył za wielbłąda ,z resztą już nie raz taką rolę sam przybrałem(Szyndzielnia x3),jak najbardziej dopisuję się do listy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 JC chyba ciepnął ta robota i wziął się za jazdę na nartach Adminie, jesteś tam ? :D pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 JC chyba ciepnął ta robota i wziął się za jazdę na nartach Adminie, jesteś tam ? :D pzdr misal Już też o tym myślałem. W tej białej przestrzeni pewnie brak jest sieci bezprzewodowej A może przy tych nocnych księżycach jakieś wilkołaki ich zjadły Może już czas by powrócić ,bo ileż to można tak ciężko tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 (edytowane) Austria No i po ispo! Uffff! Cztery dni biegania, fotografowania i filmowania. Do tego rozmowy i spotkania. Zrobiłem na nogach chyba więcej kilometrów po targach niż na nartach Dzisiaj do południa ostatnie zdjęcia, filmy i w samochód. Aktualnie jestem w Alpbachtal. Jutro .... narty Edytowane 10 Luty 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 Aktualnie jestem w Alpbachtal. Jutro .... narty Ale narty praca, czy narty odpoczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 No i po ispo! Uffff! Cztery dni biegania, fotografowania i filmowania. Do tego rozmowy i spotkania. Zrobiłem na nogach chyba więcej kilometrów po targach niż na nartach Dzisiaj do południa ostatnie zdjęcia, filmy i w samochód. Aktualnie jestem w Alpbachtal. Jutro .... narty Tylko pracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 Tylko pracować! Pooglądałem sobie mapkę z tego regionu i już wiem jakie będą narzędzia pracy używane:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 (edytowane) Pooglądałem sobie mapkę z tego regionu i już wiem jakie będą narzędzia pracy używane:) Trafiłeś biorąc pod uwagę prognozę pogody. Jutro idą w ruch "faty" i ciepłe majty (-14C). PS Na ispo rozmawialiśmy z Komperdellem i ... będzie Komperdell w Polsce, oj będzie Agnieszka już wybrała model z przyszłorocznej kolekcji - przyda się także na wypadek upadku z łózka Ja się waham ... bo mi odstaje na klacie !? Edytowane 10 Luty 2010 przez JC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2010 Mogli całość zrobić z koronki:o Udanego nartowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Nareszcie! Internet przyspieszył, bo przez ostatnie dwa dni surfowałem z szybkością żółwia, czyli GPRS. :eek: Niestety w Reith gdzie teraz jestem Yesss łączy się z najwolniej jak tylko można :eek:. Wsiadłem więc w auto i pojechałem do Media Markt i kupiłem A1. Od razu przyspieszyłem do UMTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Poniżej widok z naszego okna. Zaraz idziemy na ... do pracy! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 JC, Ale ty Chłopie zarobiony jesteś :eek: Chyba wycofam swoją kandydaturę na stanowisko zastępcy, bo przy swojej metryce i innych parametrach bym nie wyrobił pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi