salwer Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 na e51 spokojnie hula, przynajmniej podczas obiadu u teściowej a ja myślałem że to jednak rzadko występująca anomalia czytać nowe posty na komórce w trakcie obiadu Właśnie sprawdzam na nokii 5800XM : panoramicznie - żyleta zasłania DOKŁADNIE pole do logowania się Pionowo - niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Właśnie sprawdzam na nokii 5800XM : panoramicznie - żyleta zasłania DOKŁADNIE pole do logowania się Pionowo - niestety też Na e65 podobny problem ... no ale to jestem jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Reklama Zawsze zastanawiałem się,kto wykonuje ,a raczej kto zleca i płaci za wykonanie reklam, które nie daja się zamknąć,zasłaniają pole logowania lub uciekają przed próbą zamknięcia.Takie reklamy istotnie zapadają w pamięci, ale w negatywnym kontekście-ja koduję sobie komunikat "nigdy nie kupuj tego produktu".To zadziwiające,jakim trzeba byc idiotą,by nie rozumiec tego mechanizmu i reakcji osoby walczącej z takim okienkiem,wymagać takich rozwiązań i za nie płacić... I piszę to nie jako wróg reklamy wogóle a wręcz wielbiciel niektórych reklam,jak piwa Lech "czy z życia da się wycisnąć jeszcze więcej?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Co do fajnych reklam, to ostatnio córa przypomniała mi na youtubie reklamę FRUGO. Słuchajcie poległem:D:D:D:D Za nią powinni dostać NOBLA. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Zawsze zastanawiałem się,kto wykonuje ,a raczej kto zleca i płaci za wykonanie reklam, które nie daja się zamknąć,zasłaniają pole logowania lub uciekają przed próbą zamknięcia.Takie reklamy istotnie zapadają w pamięci, ale w negatywnym kontekście-ja koduję sobie komunikat "nigdy nie kupuj tego produktu".To zadziwiające,jakim trzeba byc idiotą,by nie rozumiec tego mechanizmu i reakcji osoby walczącej z takim okienkiem,wymagać takich rozwiązań i za nie płacić... I piszę to nie jako wróg reklamy wogóle a wręcz wielbiciel niektórych reklam,jak piwa Lech "czy z życia da się wycisnąć jeszcze więcej?" To tak jak ja. I dlatego golę się Wilkins...nem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Re To tak jak ja. I dlatego golę się Wilkins...nem :D Ja dlatego wybrałem BiC...Może zleceniodawca pomyśli następnym razem nad wyborem grafika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Maszynka już nie zasłania "wyloguj się" Sprawcy, kim by on nie był, dziękuję Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 (edytowane) Tak co do reklamy - czy na tym zdjęciu nic Was nie "uderza",czy odstrasza? Chodzi o to po prawej. Edytowane 5 Luty 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi