januszb Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 u Was tez zakrywa "wyloguj":D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 To taki fortel:D:D:D Co by dłużej przebywać na legalu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Mnie nic nie zasłania "wyloguj":) Ale JC kiedyś się zastanawiał kto pierwszy "zburzy się" na "żilete":p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Nie mam niczego takiego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Bo żyleta zasłania "wyloguj", na monitorach o formacie 4X3, natomiast na 16X9 problem ten nie występuje:) W pracy mam zasłonięte, a w domu na łaptoku nie:D A sama reklama mnie osobiście nie przeszkadza. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Zainstalujcie AdblockPlus i problem z reklamami z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2010 Zainstalujcie AdblockPlus i problem z reklamami z głowy. Tak, zablokujcie wszystkie reklamy i problem będzie z głowy ... ze skionline.pl też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 30 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2010 To nie blokuje wszystkich reklam, a tylko te, które chcemy. Głównie wskakujące okienka, które są zmorą. Nie ma się więc co stresować, ale wkurza, jak pojawia się okno, które ucieka, albo ma ukryty krzyżyk. Do tego właśnie jest tem programik. Możne decydować co się chce zablokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Ludzie,zrozumcie! Żeby stronka istniał,z czegoś się musi utrzymać!Możecie narzekać,ale i tak JC dba,żeby znaleźć równowagę między reklamą a przyjemnością przeglądania.Reklama jest widoczna,ale nie przeszkadza w przeglądaniu forum!Popatrzcie na "Onet" czy "Naszą Klasę" :eek: coś dodać?Trudno o ideał,a tutaj... Po prostu tego się nie uniknie,ale to nie znaczy,że muszą być ograniczenia!Chcecie ciekawej stronki?To dajcie się jej rozwijać,a nie biadolcie,że zasłania ją "żyleta"... Dzięki tej reklamie(tak sądzę) mamy bezpłatne szkolenie na Słowacji,mamy bezcenne WZF - gdzie się poznajemy i obradujemy - oby więcej takich!!! Tak bardzo Wam to przeszkadza??? Chyba nie...... No co,dalej są narzekania? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Johnny, odebrało mi mowę Czy mam rozumieć, że jak będziemy mieli jakieś konstruktywne uwagi do wyglądu strony i będziemy je przedstawiać na forum to mamy przechlapane? Ten system dziwnie mi coś przypomina. Ale może ja już za stary jestem;) Pomijając zresztą wszystko, to w regulaminie nie było wzmianki o tym, że nie można mieć własnego zdania:) Chyba coś tu się komuś pomieszało. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) na tyczkach za frajer to każdy chce pojeździć... ale już przeklikać reklamy na portalu to nie ma komu ? jest 2010 rok, może ktoś jeszcze pracuje na CRT 15" ? Albo monochromatyczny 14" ? Forum (jak i cały portal) ma ustawioną stałą szerokość, ok 1000px (na oko patrząc) tak więc nie ma znaczenia czy oglądamy je na 4:3 czy 16:9. Jeśl komuś po zmaksymalizowaniu okna przeglądarki nie mieści się forum na szerokość, to współczuję : ) Zainstalujcie AdblockPlus i problem z reklamami z głowy. A JC może zrobić tak że portal nie będzie wogóle pod FF działał i co wtedy ? Edytowane 31 Styczeń 2010 przez salwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 jest 2009 rok, może ktoś jeszcze pracuje na CRT 15" ? Albo monochromatyczny 14" ? 1. Mamy rok 2010 2. Niektórzy mają netbooki albo nokie 9300 Na poważnie, to nie ma się co wściekać. Utrzymanie serwerów coś kosztuje, łącza też, JC o samej wodzie mineralnej długo nie pociągnie Jak mamy darmowy lokal do naszych dysput (wszelakich) to nie narzekajmy, że gospodarze wymagają abyśmy wpadali ogoleni pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) Mam nadzieję, że pierwsza część twojej wypowiedzi to żart:confused: Co do formatu to niestety ma. I to na LCD 17' w formacie 4X3 reklamy wychodzą na część strony forum. Takie są fakty. Nie wiem po co takie przycinki?. Za współczucie dziękuję, choć chyba nie jest potrzebne. Edytowane dla Michała - nie mylmy narzekania z uwagami. Nikt tutaj nie powiedział, że reklamom "mówimy stanowcze nie" Pozdrowienia. Edytowane 31 Styczeń 2010 przez borok222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Co do formatu to niestety ma. I to na LCD 17' w formacie 4X3 reklamy http://misal.pl/~marek-ftp/20100131044.jpg iiyama PLE 438S, rozdzielczość 1280x1024, 17" za jakość przepraszam - komórką robiłem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) "Stanowcze NIE mówimy parówkowym skrytożercom" (Miś Barei) pzdr misal _________________ Edytowane 31 Styczeń 2010 przez Misal błąd ortograficzny :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Ach ta dzisiejsza młodzież Oni nie zdają sobie sprawy, że przy takiej rozdzielczości to dla nas kabel do klawiatury jest za krótki;);) Co ja jakiś sokół jestem, czy co? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 no tak, tego nie wziąłem pod uwagę rozważałem jedynie rozdzielczości dedykowane do danych monitorów LCD pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 na tyczkach za frajer to każdy chce pojeździć... ? Dzięki - nie skorzystam jak miałbym Cię tam spotkać. Super, że JC coś takiego organizuje, a tacy jak Ty zrażają ludzi do forum swoimi głupimi uwagami. Szkoda, że Adblock nie działa na intercity z Wawy do Krakowa zatrzymujące się u ciebie pod domem ... A JC może zrobić tak że portal nie będzie wogóle pod FF działał i co wtedy ? Takimi wypowiedziami budujesz właśnie opinię o Warszawiakach, która delikatnie mówiąc nie jest najlepsza. Oczywiście u Was wszystkie pociągi się zatrzymują i macie nawet palmę w środku miasta . Dobrze, że wśród forumowiczów jednak większość Warszawiaków to ludzie, którzy chcą innym pomóc i doradzić, a nie obrazić ich swoimi mało inteligentnymi docinkami. Ja nie nabijam się z Twoich designerskich okularków i czapeczki. Co do Adblocka to zainstalowałem go nie ze względu na skionline, a inne portale, na których wyskakuje ciągle coś co kilka sekund i nie da się nic oglądać. Na skionline wyświetlają mi się normalnie reklamy i nie przeszkadzają one w normalnym użytkowaniu portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Johnny, odebrało mi mowę Czy mam rozumieć, że jak będziemy mieli jakieś konstruktywne uwagi do wyglądu strony i będziemy je przedstawiać na forum to mamy przechlapane? Ten system dziwnie mi coś przypomina. Ale może ja już za stary jestem;) Pomijając zresztą wszystko, to w regulaminie nie było wzmianki o tym, że nie można mieć własnego zdania:) Chyba coś tu się komuś pomieszało. Pozdrowienia Absolutnie nie miałem zamiaru komukolwiek takiego prawa zabierać(ja i tak sobie "mogę" ),po prostu dziwią mnie te narzekania na reklamy,bez których nie byłoby przecież tego portalu.Moim zdaniem nie są one natarczywe,właściwie nigdy mi nie przeszkadzały w przeglądaniu strony.Zdarzają się takie portale,na których otwarcie każdej kolejnej karty,równoznaczne jest z kolejnym uciekającym krzyżykiem i niechcianą grą zręcznościową. :eek: Może trochę za bardzo poszedłem po bandzie i zbyt dosadnie wyraziłem swoje zdanie,więc jeśli kogoś uraziłem,to bardzo przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 Co do Adblocka to zainstalowałem go nie ze względu na skionline, a inne portale, na których wyskakuje ciągle coś co kilka sekund i nie da się nic oglądać. Na skionline wyświetlają mi się normalnie reklamy i nie przeszkadzają one w normalnym użytkowaniu portalu. Prawda. Natomiast wspominałem już kiedyś... że na komórkach są problemy ze stroną. Czy ktoś może próbował teraz po wrzuceniu Gilette? Czy tylko ja jestem takim dziwakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 na e51 spokojnie hula, przynajmniej podczas obiadu u teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 ... Takimi wypowiedziami budujesz właśnie opinię o Warszawiakach, która delikatnie mówiąc nie jest najlepsza. Oczywiście u Was wszystkie pociągi się zatrzymują i macie nawet palmę w środku miasta . Dobrze, że wśród forumowiczów jednak większość Warszawiaków to ludzie, którzy chcą innym pomóc i doradzić, a nie obrazić ich swoimi mało inteligentnymi docinkami. Ja nie nabijam się z Twoich designerskich okularków i czapeczki. ... No toś chłopie pojechał po bandzie ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 No toś chłopie pojechał po bandzie ........... Wymianę zdań przeniosłem na PM'y. Nie nakręcajcie tutaj tego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Absolutnie nie miałem zamiaru komukolwiek takiego prawa zabierać(ja i tak sobie "mogę" ),po prostu dziwią mnie te narzekania na reklamy,bez których nie byłoby przecież tego portalu.Moim zdaniem nie są one natarczywe,właściwie nigdy mi nie przeszkadzały w przeglądaniu strony.Zdarzają się takie portale,na których otwarcie każdej kolejnej karty,równoznaczne jest z kolejnym uciekającym krzyżykiem i niechcianą grą zręcznościową. :eek: Może trochę za bardzo poszedłem po bandzie i zbyt dosadnie wyraziłem swoje zdanie,więc jeśli kogoś uraziłem,to bardzo przepraszam. Johnny - Już mi przeszło:D:D:D Czasami ludzie się nakręcają bez większej potrzeby (z reguły z resztą dwie strony), a potem tylko problemy:) Ale tak to jest jak rozmawiają ludzie ambitni i umiejący bronić swego zdania;) Takie dyskusje mają jednak wielki plus - są twórcze:) Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 na e51 spokojnie hula, przynajmniej podczas obiadu u teściowej OK, cyzli musze popracować jednak na dostaniem nowej komorki ... e65 nie daje rady z gilletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi