cobra Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Muszę to z siebie wyrzucić. Jestem tak wściekły, że ręce mi się trzęsą. Ponieważ tyle tego białego wokół, to już wczoraj przygotowałem sprzęt i dzisiaj zaraz po pracy ruszyłem na najbliższą (ok. 56 km) górkę - Unisław k/Torunia. Już prawie byłem na miejscu, oczami wyobraźni już zasuwałem w dół, a tu nagle kicha - sznur stojących samochodów przede mną. Wąska drogę zablokował jakiś ciężarowy. 7 km do celu!!!!!!! Wściekłość i bezsilność, brak sensownego objazdu - jakieś 70 km i też nie ma pewności jaka droga bo zaczęło zawiewać z pól!!!!!!!!!! Postałem kwadrans i niestety ogon pod siebie i z powrotem do domu. STRASZNE:mad::mad: 100 km przejechane i nic, czy to nie pech:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 A gdzie stałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 A gdzie stałeś? Za miejscowością Wybcz, na skrzyżowaniu gdzie droga z Torunia dochodzi do drogi 551 Wąbrzeźno - Bydgoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Z Aleksandrowa masz w podobnej lokalizacjii Myślęcinek ,lepszy dojazd drogą nr 10 do Bydzi . No i górka fajniejsza , bardziej stroma a po nartach możesz na łyzwy obok wyciągu parę hektarów lodu albo do Zoo ewentualnie jak lubisz deskorolkę lub rolki to pod dachem jest tam taki teren z przeskodami dla lubiących extreme.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi