Magato1987 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 (edytowane) koniec tematu dziekuje Edytowane 4 Luty 2010 przez Magato1987 koniec ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Dzień dobry, Zwracam się do Was prośbą o wypełnienie ankiety której tematem jest „Oferta rekreacji zimowej Karpat Polskich w opinii turystów”. Ankieta będzie pomocna w napisaniu mojej pracy dyplomowej. Czas potrzebny na wypełnienie ankiety to około 10-15 minut. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Tutaj jest link do ankiety: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...9/sec-KXnN7e2D Pozdrawiam serdecznie Michał [Error : Błąd] [404] File Not Found : Plik nie istnieje taka odpowiedź się pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 U mnie to samo. Jak ktoś się zna, to niech sprawdzi, czy to nie jakaś ściema z tym linkiem (różne rzeczy teraz podsyłają i coś się mogło zainstalować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magato1987 Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 (edytowane) koniec Edytowane 4 Luty 2010 przez Magato1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ankieta wypełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 OK ankieta poszła:) A wczoraj myślałem, że to to atak hakerski:D:D:D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Też wysłałem, oby Twoja praca coś zmieniła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 "ANKIETA NIEAKTYWNA, nie można jej wypełnić!":mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magato1987 Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Koniec Ankiety Bardzo wszystkim dziękuje za wypełnienie ankiet. Zebrałem już potrzebną ilość materiałów więc ankieta od teraz jest już nie aktywna. Jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam serdecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi