1973marcin Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 w sobotę muszę jechać do scyrku a dokładnie na juliany a byłem tam ostatnio jak kopalnie robiły wyjazdy dla górników i ich rodzin który to jest wyciąg i jak tam dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Dajcie spokój:p,jest kapitalizm.jeśli nie ma inwestora-jest za drogo,albo nie widzi interesu.Dziś już ktoś pisał o GAT-bardzo mądrze:rolleyes:,jeszcze pojeździmy,a że pare komisji sejmowych powołają-to inna sprawa:DDziś Zieleniec,jutro Szczyrk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 chodzi mi o to gdzie zaparkować, lepiej jechać przez wisłe czy bielsko, to chodzi chyba o wyciągi VI, V i IX pokazuje na mapie że jest tam parking pewnie za 8zł ale jak trzeba to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Zgadza się. To są te wyciągi. Najlepiej jechać na parking na Salmopolu, albo zaparkować na Solisku i wjechać wyciągiem nr VII (tylko nie wiem czy już działa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Zgadza się. To są te wyciągi. Najlepiej jechać na parking na Salmopolu, albo zaparkować na Solisku i wjechać wyciągiem nr VII (tylko nie wiem czy już działa). to lepiej przez wisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poor Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 jadac jednak dalej w kierunku salmpolu jest jeszcze jeden parkink jakby przy dolenj stacji wyciagu V i IX tam tez mozna zaparkowac i wtedy nietrzeba sie przez golgote pchac. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi