smiths23 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 a wybralem jednak droge przez Chyżne, może nastepnym razem polece przez Lipnice, wogole rano warunki na drodze były ciężkie, na drogach świeży snieg, sypało non stop podczas jazdy.. z NS wyjechałem o 6 a na Sihelne dotarłem przed sama 9, zaraz za Wojtusiem:) niedawno wróciłem ze szkolenia:D dzięki tym co byli za super jazdę, choc byłem tylko ja, Wojtuś, Aklim i dojechał jeszcze Gajowy01, jezdziło sie super! Panowie z Carvingsportu ułożyli krótki i ciasny gigant, było troszkę miękko ale za każdym zjazdem na trasie robiły się coraz lepsze warunki co przekładało sie na lepsze czasy:) warunki pogodowe były no może nie cięzkie ale trudne hehe, sypało gęstym świezym sniegiem, także warunki na kolejne szkolenia bede bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 A ja miałem być nasmarowałem narty wstałem rano ale jak zobaczyłem jak sypie to stwierdziłem, że trening na tyczkach nie ma większego sensu i odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Equipe możesz mieć tylko do siebie pretensje, było naprawde super. Wprawdzie początkowe jazdy na tyczkach były trochę chaotyczne, jednak cenne wskazówki przekazywane przez Grzesia i jego kolegę dawały skutek i z każdym przejazdem szło nam coraz lepiej a Smiths23 ufffffffffff miło sie go oglądało jak się składa w bramki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 pamietaj wojtus - optymalny tor jazdy:) i wszystko jasne hehe:) a tam od razu uffff:P jakos to po prostu wychodzilo.. bylo elegancko, nie moge sie doczekac nastepnego szkolenia w doborowym wiekszym mam nadzieje towarzystwie! a i tym postem chyba awansowałem troszke w hierarchi forum i z poczatkującego stałem sie średnio-zaawansowanym:D nie żałuje ze sie tu zarejestrowałem, poznalem ludzi którzy jak ja kochaja jazde na dwoch deskach i to jest w tym najlepsze! pozdro:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Jak to czytam to aż żałuję że nie pojechałem troszkę bałem się że strasznie miękko będzie i u mnie nieźle rano sypało. Teraz to nie wiem kiedy będzie następna okazja coś pojeździć. Zaraz muszę do Włoch jechać szkolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2010 ja tam sie bałęm ze nie dojade hehe bo opady po drodze były starsznie obfite zwłaszcza w rejonie Podhala.. ale wzialem zapas czasu i na 9 sie pojawilem:) no co do jazdy to na poczatku było miekko, ale jak napisalem.. nasza jazdą dobilismy do twardego i pozniej można było kłaść jak w rynnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 trochę późno;) ale chciałem podziękować wszystkim , którzy dotarli na wspólne spotkanie/szkolenie , no i chłopakom z Carvingsportu oczywiście też . Jak zwykle było fajnie , a pogoda , jak to pogoda troszeczkę namieszała , ale wg mnie im więcej śniegu tym lepiej , no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 31 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2010 zdecydowanie:D bedzie mozna dłuzej smigac na białym hehe, udane spotkanio-szkolenie hehe, dzieki dzieki wszystkim co byli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2010 sobota 20.02 czy władze już wiedzą czy w tym dniu bedzie zapalnowane szklenie na słowacji i czy można by się podzielić informacją kiedy takie szkolenie jest palnowane jeśli nie w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi